Omaisena etäällä – etäomaishoitajien vertaisryhmä

Kuvaus tapahtumasta:

Huolehditko läheisesi asioista etäälle? Avustatko esim. kodin- ja asioiden hoidossa tai lääkärikäynneillä? Pidätkö huolta läheisesi voinnista ja jaksamisesta mm. puhelimitse tai käytkö hänen luonaan useasti? Voit olla etäomaishoitaja.

Etäomaishoitaja on henkilö, joka auttaa tai pitää huolta etänä läheisestään, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti. Etäomaishoitajana voi toimia aikuinen lapsi, isä tai äiti, sisar tai veli, muu sukulainen tai ystävä. Läheisen hoivaan ja huolenpitoon voi osallistua useita henkilöitä, jolloin vastuu hoivasta jakautuu useiden henkilöiden kesken.

Etäomaishoitajien Omaisena etäällä -vertaisryhmä on tarkoitettu kaikille etäomaishoitajille iloksi ja virkistykseksi sekä vertaistueksi. Tervetuloa mukaan kokemaan vertaistuen voimaa ja virkistymään ryhmän yhteisissä tapaamisissa.

Ryhmää ohjaa Merja Puranen.

Kokoontumispaikkana Ommaiskortteeri. Tarkistathan kokoontumispaikan aina Merjalta, sillä tapaamispaikka saattaa vaihdella ohjelmasta riippuen.

Tervetuloa mukaan ryhmään!

Lisätietoja:

Merja Puranen 040 748 6428, toivotaan ilmoittautumista etukäteen.