Yhdistyksen työntekijät

Minnamaria Salminen toiminnanjohtaja
Sosionomi (AMK)
 040 566 5865

Olen Minnamaria Salminen, yhdistyksen toiminnanjohtaja. Olen koulutukseltani sosionomi AMK, vuosimallia 1998. Lisäkoulutuksena olen suorittanut mm. taloushallinnon ammattitutkinnon sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana sen perustamisesta, eli vuodesta 1998 lähtien, sillä olen toinen perustajajäsenistä. Toiminnanjohtajana vastaan mm. yhdistyksen taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, sekä yhdistyksen toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Edunvalvonta ja vaikuttamistyö ovat myös keskeisiä asioita työssäni. Näiden 20 vuoden aikana olen työskennellyt myös useissa yhdistyksen hankkeissa, kehittäen uusia omaishoitajia tukevia toimintamuotoja. Koen tekeväni tärkeää ja merkityksellistä työtä omaishoitajien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi. Uusperheeseemme kuuluu yhteensä 6 lasta ja 4 lapsenlasta. Nuorimmainen, 15-vuotias poikamme, asuu vielä kotona kanssamme. Vapaa-ajalla harrastan matkustelua mieheni kanssa, sekä käymme teatterissa ja konserteissa. Karavaanarielämä on myös meille tuttua ja mieluista.

Marjo-Riitta Pekkala järjestösihteeri
Merkonomi
08 882 1690

Olen Marjo-Riitta Pekkala, oululaisena olen ollut nyt muutaman vuoden. Työskentelen yhdistyksen järjestösihteerinä ja koulutukseltani olen merkonomi. Olen työskennellyt monenlaisten asioiden parissa elämäni aikana ja tämä on kymmenes vuoteni järjestötyössä. Perheeseeni kuuluu aviomies, jonka kanssa yhdessä käymme teatterissa ja konserteissa ja kokkailemme mieluusti myös yhdessä. Ihmisläheinen työ on minun juttuni ja on hienoa oppia uusia asioita. Hyvältä tuntuu, jos on saanut auttaa jotakuta vaikkapa kuuntelemassa iloja ja suruja.

Heini Kemola
omaishoidon ohjaaja
Erik. sairaanhoitaja
040 526 8105

Olen Heini Kemola, koulutukseltani erikoissairaanhoitaja. Työskentelen omaishoidonohjaajana Omaistuki – toiminnassa. Omaishoitajat ja heidän arki on tullut minulle tutuksi myös kaikesta aikaisemmasta kliinisestä hoitotyöstäni parinkymmenen vuoden ajalta. Akuutissa hoitotyössä omaisen neuvonta ja ohjaus tapahtui useimmiten joko hoitotyön yhteydessä tai kotiuttamistilanteessa. Nykyisessä työssäni ohjaan, neuvon ja tuen omaishoitajaa hänen arjessaan niin puhelimitse kuin henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Koen oman työni mielekkääksi ja tärkeäksi ja siinä nimenomaan ihmisten yksilöllinen kohtaaminen, ajan antaminen ja heidän kuunteleminen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta. Vuoden 2016 loppupuolella sain tulla ”tuplamummoksi” eli molemmat lapseni saivat poikavauvat. Ai sitä ja tätä onnen tunnetta, kun saa hoitaa heitä ja jakaa arkea heidän kanssaan. Vapaa-ajalla liikun ja käyn kuntosalilla.”

Marja Heikkinen
omaistoiminnan ohjaaja
Kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
040 501 9119

Olen Marja Heikkinen. Toimin omaistoiminnan ohjaajana yhdistyksessämme ja olen mukana Ihimisen Lähelle – toiminnassa. Koulutukseltani olen kuntoutuksenohjaaja AMK. Olen aloittanut työskentelyn yhdistyksessämme v. 2012. Järjestötyön kokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen olin töissä päiväkodissa noin 15v. Tykkään tehdä töitä omaishoitajien ja vapaaehtoisten parissa. Asiakkaiden kohtaamiset ovat mielestäni työni timantteja. Vapaapäiviäni täyttää epäsäännöllinen kuntoilu sekä erityisesti ensimmäisen lapsenlapsen kanssa touhuilu. ”

Minna Hernberg
vastaava omaistoiminnan ohjaaja
Sosionomi (AMK)
040 559 7766

Olen Minna Hernberg, vastaava omaistoiminnan ohjaaja ja olen mukana Ihimisen Lähelle – toiminnassa. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja työvuosien aikana olen hankkinut erilaista lisäkoulutusta, viimeisempänä suoritin Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Omaishoitajien ja heidän läheisten kanssa erilaisissa tehtävissä olen toiminut 17 vuoden ajan. Vapaa-ajalla liikun ja touhuan perheen kanssa, johon kuuluu puoliso sekä kolme lasta. Toimin aktiivisesti kotikyläni Nuorisoseurassa vapaaehtoistoimijana lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa. Positiivisen, innostunut, iloinen ja toiveikas elämänasenne ovat osa minua.”

Tiia Ikonen
perhetyön kehittäjä
FM, Sosionomi (AMK)
040 771 1832

Olen Tiia Ikonen perhetyön kehittäjä Erityistä Energiaa – hankkeessa. Koulutustaustani koostuu filosofian maisterin tutkinnosta, humanistisista tieteistä sekä sosionomi AMK – tutkinnosta. Kaiken maailman lisäkoulutuksia on tullut keräiltyä; esimerkiksi ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus tuli koluttua nykyisen työsuhteen kuluessa. Vapaa-aikaani käytän erilaisten yhdenvertaisuussateenvarjon alla oleviin vapaaehtoistoimiin, menneisyyden kaiveluun sekä geokätköilyyn.”

Salla Jämsén vastaava perhetyön kehittäjä
Kuntoutuksen ohjaaja (YAMK)
040 771 0266

Olen Salla Jämsén, vastaava perhetyön kehittäjä yhdistyksemme Erityistä Energiaa – hankkeessa. Valmistuin vuonna 2004 Kuntoutuksen ohjaajaksi AMK ja vuonna 2013 suoritin kuntoutuksen ylemmän tutkinnon. Lisäkoulutuksena minulla on satuhierontaohjaajan, vauvahierontaohjaajan sekä lapsijoogaohjaajan koulutukset. Olen työskennellyt yhdistyksessä yhteensä noin yhdeksän vuotta. Nautin valtavasti nykyisestä työstäni, jossa saan työskennellä erityislapsiperheiden kanssa. Kotonani mellestää myös ihanaa seuraa, 6-vuotias tytär, 9-vuotias poika sekä puolisoni. Vapaa-aikani täyttää lasteni harrastukset sekä perheeni kanssa yhdessä puuhailu. Omiin harrastuksiini kuuluvat jooga, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä unelmointi.

Johanna Sumén
viestintäassistentti
Datanomi
040 161 3021

Olen Johanna Sumén, työskentelen yhdistyksen viestinnän parissa ja koulutukseltani olen datanomi. Yhdistyksessä olen ollut mukana vasta muutaman kuukauden, aiempi työkokemukseni koostuu niin nettisivujen parissa työskentelystä kuin assistentin tehtävistä. Nyt viestinnän maailma on vienyt minut täysin ja nautin nykyisistä työtehtävistäni yhdistyksessä. Vapaa-aikani kuluu elokuvien, valokuvauksen, pelaamisen ja lenkkeilyn parissa tai reippaan 8v kummityttöni kanssa.

Tuukka Reinikainen
perhetyön kehittäjä
Sosionomi (AMK)
040 771 5272

Olen Tuukka Reinikainen, yhdistyksen tuorein henkilöstökiinnitys ja toimin perhetyön kehittäjänä yhdistyksen Erityistä Energiaa -hankkeessa. Olen valmistunut sosionomiksi Oulun Seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2004. Olen työskennellyt 15 vuoden ajan kehitysvamma -alalla, ja koen erityiseksi vahvuudeksi erityisryhmien kulttuuritoiminteiden ohjaamisen ja edistämisen. Perheeseeni kuuluvat vaimoni, sekä 18-, 14-, ja 6 -vuotiaat poikamme. Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen kanssa touhuten, kitaraa soittaen ja laulaen sekä aina mahdollisuuksien mukaan Savon sydänmailla metsänhoidollisissa tehtävissä.

sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@osol.fi