Yhdistyksen työntekijät

Minna Salminen

Minnamaria Salminen toiminnanjohtaja Sosionomi (AMK) p. 040 566 5865

”Olen Minnamaria Salminen, yhdistyksen toiminnanjohtaja. Olen koulutukseltani sosionomi AMK, vuosimallia 1998. Lisäkoulutuksena olen käynyt mm. taloushallinnon ammattitutkinnon sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon, joita pystynkin hyvin hyödyntämään työssäni. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana sen perustamisesta, eli vuodesta 1998 lähtien, sillä olen toinen perustajajäsenistä. Koen tekeväni tärkeää ja merkityksellistä työtä omaishoitajien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi. Uusperheeseemme kuuluu yhteensä 6 lasta ja 4 lapsenlasta. Nuorimmainen, 14-vuotias poikamme, asuu vielä kotona kanssamme. Vapaa-ajalla matkustelen, joogaan, luen sekä käyn teattereissa ja konserteissa.”

Marjo-Riitta Pekkala

Marjo-Riitta Pekkala, järjestösihteeri Merkonomi p. 08 882 1690

”Olen Marjo-Riitta Pekkala, oululaisena olen ollut nyt muutaman vuoden. Työskentelen yhdistyksen järjestösihteerinä ja koulutukseltani olen merkonomi. Olen työskennellyt monenlaisten asioiden parissa elämäni aikana ja tämä on kymmenes vuoteni järjestötyössä. Perheeseeni kuuluu aviomies, jonka kanssa yhdessä käymme teatterissa ja konserteissa ja kokkailemme mieluusti myös yhdessä. Ihmisläheinen työ on minun juttuni ja on hienoa oppia uusia asioita. Hyvältä tuntuu, jos on saanut auttaa jotakuta vaikkapa kuuntelemassa iloja ja suruja.”

Heini Kemola

Heini Kemola, omaishoidon ohjaaja Erik. sairaanhoitaja p. 040 526 8105

”Olen Heini Kemola, koulutukseltani erikoissairaanhoitaja. Työskentelen omaishoidonohjaajana Omaistuki – toiminnassa. Omaishoitajat ja heidän arki on tullut minulle tutuksi myös kaikesta aikaisemmasta kliinisestä hoitotyöstäni parinkymmenen vuoden ajalta. Akuutissa hoitotyössä omaisen neuvonta ja ohjaus tapahtui useimmiten joko hoitotyön yhteydessä tai kotiuttamistilanteessa. Nykyisessä työssäni ohjaan, neuvon ja tuen omaishoitajaa hänen arjessaan niin puhelimitse kuin henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Koen oman työni mielekkääksi ja tärkeäksi ja siinä nimenomaan ihmisten yksilöllinen kohtaaminen, ajan antaminen ja heidän kuunteleminen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta. Vuoden 2016 loppupuolella sain tulla ”tuplamummoksi” eli molemmat lapseni saivat poikavauvat. Ai sitä ja tätä onnen tunnetta, kun saa hoitaa heitä ja jakaa arkea heidän kanssaan. Vapaa-ajalla liikun ja käyn kuntosalilla.”

Marja Heikkinen

Marja Heikkinen, omaistoiminnan ohjaaja Kuntoutuksen ohjaaja (AMK) p. 040 501 9119

”Olen Marja Heikkinen. Toimin alueellisena omaistoiminnan ohjaajana yhdistyksessämme ja olen mukana Ihimisen Lähelle – toiminnassa. Koulutukseltani olen kuntoutuksenohjaaja AMK. Olen aloittanut työskentelyn yhdistyksessämme v. 2012. Järjestötyön kokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen olin töissä päiväkodissa noin 15v. Tykkään tehdä töitä omaishoitajien ja vapaaehtoisten parissa. Asiakkaiden kohtaamiset ovat mielestäni työni timantteja. Vapaapäiviäni täyttää epäsäännöllinen kuntoilu sekä erityisesti ensimmäisen lapsenlapsen kanssa touhuilu. ”

Minna Hernberg

Minna Hernberg, vastaava omaistoiminnan ohjaaja Sosionomi (AMK) p. 040 559 7766

”Olen Minna Hernberg, vastaava alueellisen omaistoiminnan ohjaaja ja olen mukana Ihimisen Lähelle – toiminnassa. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja työvuosien aikana olen hankkinut erilaista lisäkoulutusta, viimeisempänä suoritin Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Omaishoitajien ja heidän läheisten kanssa erilaisissa tehtävissä olen toiminut 17 vuoden ajan. Vapaa-ajalla liikun ja touhuan perheen kanssa, johon kuuluu puoliso sekä kolme lasta. Toimin aktiivisesti kotikyläni Nuorisoseurassa vapaaehtoistoimijana lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa. Positiivisen, innostunut, iloinen ja toiveikas elämänasenne ovat osa minua.”

Marja-Liisa Kuukasjärvi

Marja-Liisa Kuukasjärvi, vastaava perhetoiminnan kehittäjä Sosionomi (AMK) p. 040 771 5272

”Olen Marja-Liisa Kuukasjärvi ja työskentelen vastaavana perhetoiminnan kehittäjänä yhdistyksen hallinnoimassa Hyvinvoiva Perhe HYPE –  hankkeessa, joskin olen toiminut yhdistyksessä monissa eri tehtävissä sen perustamisesta lähtien. Peruskoulutukseltani olen sosionomi AMK, mutta olen vuosien saatossa kouluttanut itseäni hyvin monipuolisesti mm. johtamisen kehittämisen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin alueilla. Tällä hetkellä kaikenlaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat ovat erityisesti lähellä sydäntäni. Pidän tärkeänä tehtävänäsi kiinnittää omaishoitajien huomion heidän omaan hyvinvointiin läheisensä ohella. Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi aikuiset lapset perheineen sekä yksi ihana lapsenlapsi sekä muutama karvakuontalo. Harrastukseni liittyvät suurelta osin omiin intohimoisiin tekemisiini eli maalaamiseen, ulkoiluun, joogaan, mökkeilyyn sekä mummoiluun.”

Tiia Ikonen

Tiia Ikonen, perhetoiminnan kehittäjä FM, Sosionomi (AMK) p. 040 771 1832

”Olen Tiia Ikonen perhetoiminnan kehittäjä Hyvinvoiva Perhe HYPE – hankkeessa. Koulutustaustani koostuu filosofian maisterin tutkinnosta, humanistisista tieteistä sekä sosionomi AMK – tutkinnosta. Kaiken maailman lisäkoulutuksia on tullut keräiltyä; esimerkiksi ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus tuli koluttua nykyisen työsuhteen kuluessa. Vapaa-aikaani käytän erilaisten yhdenvertaisuussateenvarjon alla oleviin vapaaehtoistoimiin, menneisyyden kaiveluun sekä geokätköilyyn.”

Salla Jämsén

Salla Jämsén, perhetoiminnan kehittäjä Kuntoutuksen ohjaaja (YAMK) p. 040 771 0266

”Olen Salla Jämsén, perhetoiminnan kehittäjä yhdistyksemme Hyvinvoiva Perhe – hankkeessa. Valmistuin vuonna 2004 Kuntoutuksen ohjaajaksi AMK ja vuonna 2013 suoritin kuntoutuksen ylemmän tutkinnon. Lisäksi riemua elämääni tuo satuhierontaohjaajan, vauvahierontaohjaajan sekä lapsijoogaohjaajan lisäkoulutukset. Olen työskennellyt yhdistyksessä yhteensä noin kahdeksan vuotta. Nautin valtavasti nykyisestä työstäni, jossa saan työskennellä erityislapsiperheiden kanssa. Kotonani mellestää ihanaa seuraa, 5-vuotias tyttö, 8-vuotias poika sekä puolisoni. Vapaa-aikani täyttääkin lasteni harrastukset sekä perheeni kanssa yhdessä touhuaminen. Omiin harrastuksiini kuuluvat jooga, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä unelmointi.”

sähköpostisosoitteet etunimi.sukunimi@osol.fi