Oulun seudun omaishoitajat ry

Oulun seudun omaishoitajat ry on omaishoidon asiantuntija ja puolestapuhuja. Me autamme omaisistaan huolehtivia henkilöitä ja heidän läheisiään jaksamaan paremmin arjessaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa, edistämme omaishoitajien oikeuksia ja kehitämme innovatiivisia palveluita.

Neuvomme ja autamme selvittämään tilanteita ja löytämään apukanavia. Kuka tahansa omaisensa hoidossa tukea tarvitseva on lämpimästi tervetullut juttelemaan, sinun ei tarvitse olla jäsen tai virallinen omaishoitaja. Voit tulla ilman ajanvarausta tai sen kummempaa asiaa. Tervetuloa!

Omaishoitajien ohjaus ja neuvonta

040 526 8105

Omaishoitajien palveleva puhelin ohjaa ja neuvoo sinua kaikissa omaishoitoon liittyvissä asioissa. Mikäli kaipaat neuvoa tai tukea tilanteeseesi, ota yhteyttä ja sovi oma henkilökohtainen tapaamisaikasi.

Sinun ei tarvitse olla omaishoidontuen saaja eikä yhdistyksen jäsen saadaksesi tukea.

Toimiston aukioloajat

Oulun seudun omaishoitajat yhdistyksen sisätila

Ovemme on auki ja pannu kuumana arkisin klo 10.00-14.00 osoitteessa Isokatu 47, katutaso.

Kuka tahansa omaisen hoidossa tukea tarvitseva on tervetullut juttelemaan, sinun ei tarvitse olla jäsen tai virallinen omaishoitaja. Voit tulla ilman ajanvarausta tai sen kummempaa asiaa. Tervetuloa!

Liity jäseneksi

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Tapahtumakalenteri

keskiviikko 07 elokuu

Omaishoito ja moninaiset tunteet. Läheisestä huolehtiminen herättää väistämättä paljon erilaisia tunteita. Kaikki tunteet niin mielihyvän kuin mielipahan tunteet ovat sallittuja ja inhimillisiä tuntea. Tunteet kertovat meille tärkeää viestiä omasta hyvinvoinnistamme. Tule kuulemaan kuinka tunnetaitoja vahvistamalla voit löytää polun itselle tärkeiden tarpeiden tunnistamiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

torstai 08 elokuu

Oletko hoitanut läheistäsi ja nyt arkesi on muuttunut läheisen hoitokotiin muuttamisen vuoksi? Elämänvaloa-ryhmästä saat tukea muuttuneeseen omaishoidon tilanteeseen. Osallistuminen on maksutonta ja joka kerralla nautitaan päiväkahvit. Ilmoittautuminen ryhmänohjaajalle Teijalle p. 0400 167 764 tai teija.viitajylha@osol.fi. Heinäkuun ajan ilmoittautuminen ensisijaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Vinttikammari, Oulun seudun omaishoitajat ry, Isokatu 47, 4. kerros
Oulu, 90100 Suomi
+ Google Map
keskiviikko 21 elokuu

Tule mukaan omaishoitajien ja läheisten virkistäytymishetkeen, Koitelinkosken nuotiolle! Luvassa on yhdessäoloa luonnonhelmassa, makkaranpaistoa ja yhteislauluja. Ilmoittaudu 14.8. mennessä ilmoittaudu@osol.fi tai p. 08 882 1690.

Koiteli, Koitelinkoskentie 418
Kiiminki, 90900
+ Google Map
torstai 22 elokuu

Ravitsemus on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tule kuulolle, saat arvokkaita ravitsemusvinkkejä ja käytännön neuvoja, kuinka ylläpitää omaa hyvinvointiasi ja jaksamista arjessa ruoan avulla.

Ylikiimiingin yhteisötila, Harjutie 18
Ylikiiminki, 91300 Suomi
+ Google Map
tiistai 27 elokuu

Hyvinvointituokioissa on vaihtuvat terveyttä ja hyvinvointia tukevat teemat ja tapaat samalla muita läheisestä huolehtivia ja omaishoitajia. Osallistujalla ei tarvitse olla omaishoidontukisopimusta. Voit osallistua tuokioon myös yhdessä hoidettavan läheisen kanssa.

keskiviikko 28 elokuu

Tule hengähtämään pikkulapsiperhearjen keskellä erityisten vauvojen perhekahvilaan. Kahvila on tarkoitettu perheille, joissa on 0-2-vuotias pienokainen, jolla on tuen tarpeita ikäistään enemmän. Erillisiä diagnoosivaatimuksia ei ole, kokemuksesi tuen tarpeista riittää.

Uusille perheille on luvassa pieni tervetuliaislahja. Tarjolla on myös välipalaa. Myös vauvan sisarukset ovat tervetulleita.

Vauvatalo, Viestikatu 10 C 52-53
Oulu, 90130 Suomi
+ Google Map
Load More

Katso kaikki tulevat tapahtumat >>

Viimeisimmät artikkelit

Ommaiskahvilat

Käynnistyvät Yli-Iissä, Kiimingissä, Ylikiimingissä, Pudasjärvellä ja Pateniemessä Ommaiskahvila on jokaiselle asiasta kiinnostuneille kohtaamispaikka, jonne voi tulla nauttimaan kahvikupposen mukavassa seurassa. Jokaiselle kuukaudelle on jokin hauska teema. Ommaiskahvilat ovat avoinna kerran kuukaudessa. Continue reading

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

2 weeks ago

Eikö olekin upea kukkaseinä!? 😍🌸💐🌺 Kesätyöntekijämme Oosa taiteili tämän Ommaiskortteerin kävijöiden iloksi. Olemme avoinna arkisin klo 10-14 vielä kesäkuun ajan ennen kesätaukoa. Tervetuloa kahvittelemaan meille Isokatu 47, katutaso Oulu.#ommaiskortteeri #omaishoitoyhteisö #kesätyöntekijä #luovuus #kukkaseinä ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa
Kesäkuun Erityislapsiperheiden asialla -uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty sen tilaajille suoraan sähköpostiin 📩Kirjeessä on tietoa mm. syksyn erityislapsiperheiden musiikkiryhmistä, sillä ilmoittautuminen niihin on avautunut tänään. Paikat ryhmiin täyttyvät nopeasti, joten onkin syytä ilmoittautua heti mukaan 🎼Haluatko tilata uutiskirjeen itsellesi?💌 Tilaa se helposti täältä: osol.fi/perheille/uutiskirje/Voit lukea kirjeen myös täältä:👉 mailchi.mp/osol/keskuun-uutiskirje?e=ff6b7b84f0Huomasitko jo, että uusin Erityislapsiperheiden asialla -uutiskirje on ilmestynyt? 📨Siinä on tietoa mm. tulevan syksyn musiikkiryhmistä, sillä ilmoittautuminen niihin on avautunut tänään! Paikat ryhmiin täyttyvät nopeasti, joten onkin syytä ilmoittautua heti mukaan 🎼Etkö ole vielä tilannut uutiskirjettä, mutta haluaisit?💌 Tilaat se helposti täältä: osol.fi/perheille/uutiskirje/Pääset lukemaan kirjeen myös täältä:👉 mailchi.mp/osol/keskuun-uutiskirje?e=ff6b7b84f0 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa

3 weeks ago

Omaishoitaja, kaipaatko tietoa ja tukea elintapamuutoksiin?Osallistu hyvinvointituokioon!Aiheena: Kulttuurista voimaa ja iloa omaishoitajalle.🕒 Keskiviikkona 5.6. klo 13.00-14.30📍 Paikka: Isokatu 47, katutaso, Oulu.🍋 Kenelle?- Läheisen hoidosta ja arjen sujumisesta vastuussa oleville, joita kiinnostaa oman hyvinvoinnin vahvistaminen- Voit osallistua myös yhdessä hoidettavan läheisen kanssa- Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneetTilaisuus on maksuton ja ilmoittautumista ei tarvita. Kahvitarjoilujen vuoksi on kuitenkin hyvä ilmoittaa erityisruokavaliosta etukäteen Minnalle. p. 0400 405 689 tai minna.kangas@osol.fi#omaishoitaja #omaishoito #onneksionjoku #oulu #hyvinvointi ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa

3 weeks ago

Mitä yhdistyksessä on tapahtunut toukokuussa 2024?🔸 Yhdistyksen avoimet ovet vappuaattona toi reilut 130 kävijää Ommaiskortteeriin munkkikahville.🔸 Yhdistys sai uuden yritysyhteistyökumppanin Attendo Terapiasta.🔸 Osallistuimme Ainot ja Reinot liikkeelle -tapahtumaan Ouluhallissa 17.5. Kohtasimme esittelypisteellämme 324 henkilöä.🔸 Järjestimme omaishoitajien keskustelutilaisuuden 20.5. yhteistyössä Omaishoitajaliiton, Pohteen alueen omaishoitaja-yhdistysten kanssa. Tilaisuudessa yhteensä 53 osallistujaa.🔸 Erityislasten- ja nuorten vanhempien juhlabrunssille 23.5. osallistui 15 vanhempaa.🔸 Kevään erityisperheiden muskareissa oli mukana 40 osallistujaa.🔸 Erityislasten musakerho kokoontui 6 kertaa ja osallistujina oli 11 lasta.🔸 Erityisnuorten bändissä ollut 6 jäsentä. Kokoontumisissa on soitettu kitaraa, bassoa ja rumpuja ja laulettu.🔸 Muista hyvinvointisi -kiertue jalkautui Oulun ympäristökuntiin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Kiertueella tavoitettiin 125 henkilöä.#omaishoito #omaishoitaja #erityislapsiperheet #erityislapsi #oulu #onneksionjoku ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa
Tänään on viimeinen vanhempien puistojoogakerta - lähde siis mukaan joogaamaan toisten kanssa! 😊 Sääennuste näyttää sille, että jooga pystytään toteuttamaan 🧘🕕 18:00 - 19:00📍Oulun Hupisaarilla (Merikosken kalatien läheisyydessä). Kuvan kartasta löydät paikan, missä joogaporukka kokoontuu 🗺👉 Ei ilmoittautumista, saavu vain paikalle👉 Ota mukaasi oma joogapatja, mikäli sinulta löytyy sellainen. Paikan päällä on myös patjoja lainattavaksi. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän
Näytä Facebookissa

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppani Rokuan logo

 

Yhteistyökumppanit

Hoivatie    
 

     Attendo Terapiapalvelut Oulu