Lähdetään yhdessä erityislapsiperhetyön avulla hakemaan voimavaroja arkeen!

Tarjoamme perhetyötä perheille, joissa on kotona asuva alle 29-vuotias erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Hakuvaiheessa ei painoteta lapsen diagnoosia tai tuen tarpeita, vaan perheen kokemus ulkopuolisesta tuen ja avun tarpeesta on riittävä. Perhetyö on tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka eivät tällä hetkellä saa omaishoidontukea, palveluita kehitysvammalain perusteella, eivätkä Oulun kaupungin tuottamaa perhetyötä.

Perhetyön sisällöt rakennetaan perheen yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kotikäynnit voivat sisältää arjen askareissa tukemista, kuten yhdessä siivoamista tai ruoan laittoa. Voimme toiveiden mukaisesti tukea perheenjäsenten välisiä vuorovaikutussuhteita ja tarpeen mukaan voimme käydä yhdessä läpi perheelle sopivia palveluita ja toimintoja. Tapaamiset ja yhdessä tekeminen sijoittuvat perheen omiin ympäristöihin, kuten kotiin ja lähipalveluihin.

Hae mukaan erityislapsiperhetyöhön 31.12.2018 mennessä tämän linkin kautta https://www.kyselynetti.com/s/perhetyo.

Valinnat helmi-maaliskuussa 2019 alkavaan perhetyöhön tehdään tammikuun 2019 aikana. Mukaan valittuihin perheisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti tammikuun aikana. Perheet, jotka eivät mahdu mukaan jaksolle, saavat tiedon sähköpostitse.

Katso mainos tästä!

Lisätietoja:

Vastaava perhetyön kehittäjä Salla Jämsén 040 771 0266
Perhetyön kehittäjä Tiia Ikonen 040 771 1832
Perhetyön kehittäjä Tuukka Reinikainen 040 771 5272
etunimi.sukunimi@osol.fi

 

Posted in Yleinen.