Lämpöä ja toivoa vuodelle 2024

Rakkaat omaishoitajat,

Vuosi vaihtui ja haluamme lähettää teille lämpimät terveiset täynnä toivoa ja iloa. Kulunut vuosi on ollut täynnä hetkiä, joissa olette osoittaneet valtavaa omistautumista ja rakkautta läheisiänne kohtaan. Nyt on aika katsoa eteenpäin ja avata sydämemme uusille mahdollisuuksille sekä lempeydelle itseä kohtaan.

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia hetkiä, jotka ovat täynnä toivoa ja mahdollisuuksia. Toivomme, että voitte löytää iloa pienistä arkisista hetkistä ja antaa tilaa itsellenne nauttia niistä. Jokainen hymy, jokainen pieni onnistuminen on juhlan arvoinen. Muistakaa huolehtia myös itsestänne. Pidetään yhdessä huolta siitä, että löydätte aikaa levätä ja ladata omia akkujanne.

Olette ansainneet rauhallisia hetkiä ja hetkiä, jolloin voitte keskittyä omiin tarpeisiinne. Olemme yhdessä ainutlaatuinen omaisyhteisö, joka ymmärtää toistensa ilot ja huolenaiheet. Yhteisöllisyys on voimavara, yhdessä olemme vahvempia. Haluamme kiittää teitä kaikkia siitä, että olette tukena ja turvana läheisillenne. Teette arvokasta työtä ja maailma on parempi paikka teidän ansiostanne.

Toivotamme teille rauhallista ja onnellista uutta vuotta 2024, täynnä rakkautta, terveyttä ja lämpöä.

Lämpimin terveisin,
Oulun seudun omaishoitajat ry:n työntekijät

Posted in Ajan hermolla, Yleinen.