Minun työpäiväni -blogi alkaa!

Minun työpäiväni -blogissa yhdistyksemme työntekijät kertovat työstään. Yhdistyksessämme on 12 työntekijää, joten luvassa on uusi blogikirjoitus joka kuukaudelle. Ensimmäisenä blogivuorossa on toiminnanjohtajamme Minna Salminen.

Saavun toimistolle aamu kahdeksan aikaan. Työpöydällä odottaa iso pino postia, alan käymään niitä heti läpi. Posti on tuonut paljon laskuja sekä kirjeitä eri yhteistyökumppaneilta. Laskut siirrän pinoon odottamaan sopivaa hetkeä maksaa ne. Toimistosihteerimme Marjo käy kertomassa ajankohtaiset kuulumiset ja tiedustelee, onko minulla hänelle jotain erityisiä tehtäviä tehtäväksi. Ja ainahan niitä löytyy.

Ensimmäisen tunnin kuluessa useampi työntekijä on jo käynyt kysymässä asioita ja neuvoja ja olen auttanut heitä parhaan kykyni mukaan. Yhdeksältä alkaa työntekijöiden yhteinen Kortteerikokous, joita pidämme kerran viikossa. Olen koonnut asialistalle taas monenlaista tiedotettavaa ja päätettävää asiaa. Ensimmäisenä kokouksen alussa kerromme aina hyviä kuulumisia kuluneelta viikolta, näin uusi viikko alkaa mukavissa ja positiivisissa merkeissä.
Kortteerikokouksen päätyttyä alan purkamaan sähköpostejani ja vastailemaan niihin. Viestejä on tullut niin työntekijöiltä kuin eri yhteistyökumppaneilta verkostostamme. Viestejä riittää, sillä saan niitä keskimäärin 20-30 yhden päivän aikana.

Lounastauon jälkeen alkaakin varainhankintaan liittyvä tapaaminen yhteistyökumppanimme kanssa. Siitä suoraan jatkuu Ihimisen lähelle-hankkeen tiimikokous, jossa käsittelemme hankkeen etenemiseen liittyviä asioita ja katsomme että olemme menossa toiminnassa oikeaan suuntaan. Etäomaispuoti-hankkeen tiimi on seuraavana päivänä.
Iltapäivällä alan valmistelemaan seuraavien työpäivien tapaamisia ja toiminnan esittelyitä. Loppuviikolla olen menossa esittelemään yhdistyksen toimintaa erään järjestön jäseniltaan ja seuraavalla viikolla olen menossa Helsinkiin kertomaan kehittämishankkeidemme tuloksista. Tällä viikolla on myös tapaaminen Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan sekä vanhustyön- ja sosiaalijohtajien kanssa, heidän kanssaan neuvottelemme uusista yhteistyömuodoista.

Ai niin, hallituksen kokoushan on myös ensi viikolla. Alan valmistelemaan seuraavaa kokousta ja katson että kaikki edellisen kokouksen päätökset on saatu toteutettua. Pitääkin muistaa ottaa yhteyttä myös kirjanpitäjään ja viedä hänelle viime kuun tiliöidyt tositteet. Seuraavaksi hoidankin talousasiat, eli siirryn saapuneiden laskujen maksuun.

Ennen kotiinlähtöä katson vielä kahden seuraavan viikon työtehtävät läpi ja teen suunnitelmaa milloin ehdin valmistelemaan minkäkin asian. Pitää myös muistaa kutsua edunvalvontatyöryhmä koolle ja valmistautua työntekijämme näyttötutkinnon arviointiin. No, kaikkea suunniteltua en ehtinyt tänään tekemään, onneksi huomenna on päivä uus!

Minna Salminen, toiminnanjohtaja

Posted in Ajan hermolla, Yhdistys vinkkaa, Yleinen.