Omaisena etäällä -logo

Partiolaiset ilahduttavat etäomaishoitajia joulutervehdyksellä

Etäomaishoitajat tekevät paljon työtä ilman kiitosta. Heidän oma arki on rempallaan kun etusijalle menee hoidettavan asiat. Lähdimme miettimään, mikä ilahduttaisi etäomaishoitajia?

Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n etäomaishoitajien vertaisryhmissä yhtenä toistuvana teemana on nimenomaan hoidettavien yksinäisyys. Yhteistyön taustalla onkin ajatus, että voisimme tuoda iloa molemmille, niin etäomaishoitajille kuin heidän läheisilleen.

Oulun seudun omaishoitajat ry ja Pohjanman Partiolaiset ry tekevät yhteistyötä OMAISENA ETÄÄLLÄ -kampanjan tiimoilta. Partiolaiset ilahduttavat etäomaishoitajien hoidettavia viemällä heille henkilökohtaisesti joulutervehdyksen Partiolaisten adventtikalenterin muodossa.

Oletko etäomaishoitaja? Asutko sinä tai hoidettavasi Oulussa, Iissä, Tyrnävällä, Kempeleessä, Muhoksella, Limingassa, Hailuodossa tai Lumijoella? Haluatko itsellesi tai läheisellesi partiolaisten joulutervehdyksen?

Tilaa joulukalenteri ja Partiolaisen tervehdys alla olevalla lomakkeella 30.11.2014 mennessä. Adventtikalenterit toimitetaan joulukuun ensimmäisellä viikolla.

OMAISENA ETÄÄLLÄ -kampanjan tuo etäomaishoivailmiötä tunnetuksi valtakunnallisesti. Kampanjan suojelija on Sirpa Pietikäinen ja kampanjan ajankohta on valtakunnallisella omaishoitajaviikolla, eli 24.-30.11.2014.

 

Suomessa on yli 65000 ihmistä, jotka hoivat läheisiään etänä. Me tuemme heitä.

Haluatko sinä itsellesi tai läheisellesi Partiolaisten joulutervehdyksen?

Toimitamme partiolaisten joulutervehdyksiä etäomaishoitajille tai heidän omaisilleen Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n toiminta-alueella.

 [contact-form-7 id=”1248″ title=”Partiolaisten joulutervehdys etäomaishoitajille”]

 

 

 

 

Posted in Yleinen.