Tiedoteposteja

Haluatko tietää millaista toimintaa Oulun seudulla on erityislapsiperheille? Tai järjestätkö itse toimintaa erityislapsiperheille?

Mikäli haluat noin kerran kuussa ilmestyvän tiedotepostin sähköpostiisi, niin laitathan sähköpostia aiheesta osoitteeseen salla.jamsen@osol.fi. Samaan sähköpostiin voi myös ilmoittaa tapahtumista ja toiminnoista, joita järjestetään erityislapsiperheille, erityislapsille tai -nuorille. Tiedotamme toiminnoista mahdollisuuksiemme mukaan.

Kirje 11/2021

RYHMIÄ

Haluaisitko työnohjausta? Hei sinä omaisestasi huolta pitävä! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada yksilöllistä, työnohjauksellista keskustelutukea maksutta. Arja Mäkinen opiskelee työnohjaajaksi ja tarjoaa nyt muutamalle omaishoitajalle 4-6 tapaamiskertaa maksutta. Tapaamiset toteutuvat Teams-yhteydellä ja aloitus on syyskuun aikana, viimeistään lokakuun alussa. Tapaamiset voivat olla joko päivä- tai ilta-aikana. Sinun ei tarvitse olla virallinen omaishoitaja eikä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen suoraan Arjalle ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen: arja.h.makinen@outlook.com  (puh. 050 3476293).

VAIKUTTAMISTA

Tervetuloa mukaan Puhetta ja vaikuttamismahdollisuuksia erityislapsiperheiden vanhemmille -ommaisraati -tilaisuuteen Ommaiskortteerille 21.10. klo 17:30-19:30. Tilaisuudessa teemoina työn ja omaishoidon yhteensovittaminen, työelämän ja läheisen tukemisen yhteensovittamisen haasteet. Asiantuntijoina tilaisuudessa Matti Mäkelä ja Johanna Sottinen Omaishoitajaliiton Rahkeet riittämään-hankkeesta. Tule kertomaan ajatuksiasi ja toiveitasi omaishoidon asioihin liittyen. Keskustelemme niistä työpajoissa. Lisätietoa tapahtumasta, sekä ohjeet ilmoittautumiseen täältä. (Oulun seudun omaishoitajien internetsivut)

Oulun seudun omaishoitajat pyytävät sinulta palautetta Kortteeriuutiset-jäsenlehdestä sekä yhdistyksen viestinnästä. Kaikki palaute on meille tärkeää. Vastaa alla linkitettyyn kyselyyn, voit myös halutessasi osallistua 30€ arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn loppuun. Yhteystietojasi käytetään vain arvonnan toteuttamiseen. Kyselyyn pääset täältä:

https://www.kyselynetti.com/s/a1dd327

MUUTA TOIMINTAA JA TUKEA

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n Junnuparkki on tarkoitettu perheiden kouluikäisille erityislapsille ja se toteutuu lauantaisin (4.9. alkaen) klo 13-15 Kumppanuuskeskuksen Kahvila Laiturissa. Junnuparkissa pelaillaan, askarrellaan sekä ulkoillaan yhdessä ja ohjaajan kanssa. Lisätietoa, sekä ohjeet ilmoittautumiseen saat  täältä (Oulun kehitysvammaisten Tuki ry:n internetsivut).

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää yhteistyössä Oulun Seurakunnan Kehitysvammaistyön kanssa Perheilykerhon erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten perheille. Ohjelmassa kerhokerroilla on lapsille mukavaa puuhaa sekä aikuisille mahdollisuus vaihtaa kuulumisia. Kahvit, mehut ja pientä purtavaa tarjolla jokaisessa illassa. Kerho on maksuton. Kerho kokoontuu Lämsänjärven leirikeskuksessa, osoitteessa Hiihtomajantie 2. Syksyn perheilyillat, sekä lisätietoa Perheilykerhosta saat täältä. (Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n internetsivut)

 

Terkuin,

 Salla ja Tuukka

Kirje 10/2021

RYHMIÄ

Erityisvauva perheessä: Mielen joustavuutta JOUSI 2 -kurssi

Kurssi on tarkoitettu erityisvauvaa odottaville tai erityisvauvan vanhemmille. Kurssilla tutkitaan omaa resilenttiyttä, sekä omia voimavaroja ja vahvuuksia kohdata elämän muutostilanteet. Voimauttava hyvän mielen kurssi kokoontuu neljä kertaa, jonka lisäksi voimme käsitellä myös omaishoitajuutta ja vanhemmuutta yksilötapaamisissa. Ryhmä kokoontuu kokonaan etänä, mutta voimme tavata yksilöajoilla joko kotonanne tai toimistollamme. Kokoonnumme Oulun keskustassa, Isokatu 47 yhdistyksemme tiloissa tai vaihtoehtoisesti etänä. Kurssi on maksuton. Mukaan mahtuu 10 hlöä.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa, ja pitää sisällään ainakin yhden yksilökeskustelun, jonka aika sovitaan erikseen.

Keskiviikko 3.11. klo 17-19
Keskiviikko 10.11. klo 17-19
Keskiviikko 17.11. klo 17-19
Keskiviikko 24.11 klo 17-19

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ (Kyselynetti):

https://www.kyselynetti.com/s/erityisvauvaperheessa

Lisätietoa kurssista:
Vastaava perhetoiminnan kehittäjä salla.jamsen@osol.fi p. 040 771 0266
perhetoiminnan kehittäjä tuukka.reinikainen@osol.fi p.040 701 7418

 

Matkakerho erityisille perheille. Erityinen elämä vaatii veronsa ja matkustaminen voi olla stressaavaa. Jos yhdessä reissataan, niin olisiko se kuitenkin aavistuksen riemukkaampaa? Tervetuloa matkakerhon ensimmäiseen kokoontumiseen Omaiskortteerille syyskuussa. Matkakerhon vetäjä Ulla Bracellari. Maanantaina 20.9. klo 17.30. Kesto max. 1.5h.Omaiskortteeri, Isokatu 47, 90100 Oulu. Ilmoitathan tulostasi etukäteen Ullalle sähköpostilla 13.9. mennessä osoitteeseen: avoimestiadhd@gmail.com.

 

Miesomaishoitajien toiminnallinen vertaisryhmä. Mies! Oletko omaishoitaja? Kaipaatko vertaistesi seuraa? Tule mukaan miesomaishoitajien toiminnalliseen vertaisryhmään! Lue lisää Oulun seudun omaishoitajat ry nettisivuilta.

 

KIRJASUOSITUKSIA

Näen sinut – Opas lapsen sukupuolen moninaisuuteen. Kirja on opas lapsen sukupuolen moninaisuuteen ja siinä kuuluu vahvasti vanhempien kokemuksen ääni. Se sisältää yhdeksän tarinaa vanhempien näkökulmasta kerrottuna sekä kaksi asiantuntijapuheenvuoroa, jotka avaavat sukupuolen moninaisuutta ammatillisesta näkökulmasta. Arjessa iskunvaimentajana toimivan vanhemman rooli on lopulta selkeä: tukea ja rakastaa lasta juuri sellaisena kuin hän on. Kirjan voi tilata osoitteesta:
https://www.bod.fi/kirjakauppa/naeen-sinut-anu-maija-kaerjae-9789528046912

 

”Kun minulla ei ole muuta puhuttavaa kuin tämä elämäni”: Lea Sämpi. Lea on toiminut pojalleen omaishoitajana, samalla opiskellen Diak:issa. Hänen opinnäytetyön aiheensa oli Omaishoitajuuden kuormittavuus. Opinnäytetyön tuotoksena syntyi kirja, jossa Lea kuvaa kokemuksiaan omaishoitajana ja äitinä. Hänen poikansa sairastui vakavasti v. 2013 ja menehtyi 20-vuotiaana. Lea tulee esittelemään kirjaansa 22.9. Ommaiskahvilaan, josta voit lukea lisää Oulun seudun omaishoitajat ry:n nettisivuilta. Yhteydenotot kirjasta Lealle lea.sampi@gmail.com tai 040 736 8839.

 

MUUTA TOIMINTAA

Erityislapsiperheiden illanvietto. Aluksi iltapalaa, sen jälkeen lapsille touhua ja tekemistä seurakunnan lapsityöntekijöiden ohjaamana. Vanhemmille omaa ohjelmaa, aiheella erityislapsen murrosikä. Mukana keskustelemassa Sari Haapakangas ja Aslak Rantakokko Vanhempainliitosta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eri tahojen kanssa. Lisätietoja Oulun seudun omaishoitajat ry:n nettisivuilta.

 

Avoimet ovet Erityistä Voimaa monilajiryhmiin Oulun Pyrinnössä. Torstaina 2.9. Klo 15-16 monikulttuuriset 7-17v lapset ja nuoret. Klo 16-17 nepsy lapset ja nuoret 6-16v. Paikkana Ouluhallin kamppailusali. Lisätietoja Oulun Pyrinnön Facebook -tapahtumasta.

 

Terkuin,

Salla ja Tuukka

 

Kirje 9/2021

HYPE-KIRJE 9/2021 – tietoa erityislapsiperheille

Oulun seudun omaishoitajien järjestämää toimintaa

 Erityislasten vanhemmille tarkoitettu Mielen joustavuutta 1 -kurssi

Kurssi on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, jotka kohtaavat elämässään erilaisia muutoksia joko lapseensa tai itseensä liittyen. Kurssilla tutkitaan omaa resilenttiyttä, sekä omia voimavaroja ja vahvuuksia kohdata elämän muutostilanteet. Tällä kurssilla käsitellään vapaasti erityisperheen arkea, tulevilla kursseilla on tarkemmin määritelty muutosvaiheen teema (mm. erityisvauvan syntymä, diagnosointi, koulupolku, itsenäistyminen, ero, vanhemman työelämämuutokset, sairastuminen jne.)

Voimauttavalla hyvän mielen kurssilla herkistyt oman muutosresilienssisi äärelle lempeää iltateetä nauttien. Vertaiskurssi kokoontuu neljä kertaa, jonka lisäksi voimme käsitellä myös omaishoitajuutta ja vanhemmuutta yksilötapaamisissa. Ryhmä kokoontuu vallitsevan tilanteen mukaan joko livenä tai kokonaan etänä.

Kurssi on maksuton. Mukaan mahtuu 10 hlöä.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa, ja pitää sisällään ainakin yhden yksilökeskustelun, jonka aika sovitaan erikseen.
Keskiviikko 8.9. klo 17-19
Keskiviikko 22.9. klo 17-19
Keskiviikko 13.10. klo 17-19
Keskiviikko 20.10. klo 17-19

Ryhmän vetäjinä toimivat Salla ja Tuukka.

Ryhmään mahtuu mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.
Kokoonnumme Oulun keskustassa, Isokatu 47 yhdistyksemme tiloissa tai vaihtoehtoisesti etänä.

Ilmoitamme sähköpostitse mukaan päässeille osallistujille vahvistuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ (Kyselynetti):

https://www.kyselynetti.com/s/mielenjoustavuutta1

 

 Erityisvauva perheessä: Mielen joustavuutta JOUSI 2 -kurssi

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Oulun seudun erityislasten vanhemmille tarkoitettuun Mielen joustavuutta 2 -kurssille. Teemana erityisvauva perheessä.

Kurssi on maksuton. Mukaan mahtuu 10 hlöä.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa, ja pitää sisällään ainakin yhden yksilökeskustelun, jonka aika sovitaan erikseen.

Keskiviikko 3.11. klo 17-19
Keskiviikko 10.11. klo 17-19
Keskiviikko 17.11. klo 17-19
Keskiviikko 24.11 klo 17-19

Ryhmän vetäjinä toimivat Salla ja Tuukka. Ryhmään mahtuu mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta henkilöä.
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ (Kyselynetti):

https://www.kyselynetti.com/s/erityisvauvaperheessa

 

 Nyt kaikki mukaan Omaishoitofestareille 12.8. 2021, klo 16:00-19:00!!!!! Omaishoitofestarit on koko perheen iloinen viihdetapahtuma Mannerheiminpuistossa. Musiikkia, tanssia, tietoa! Tehdään omaishoito tutuksi!

Menossa mukana: Reenikaane family, Pentti Punkin syntymäpäivät, Äijäbaletti ja Susanna Holma, sekä yhteistyökumppanimme Caritas, ODL ja Rokua.

 

Samaan aikaan Mannerheiminpuistossa meidän kanssa on myös Tuttu-yrittäjän “Tuttu-fest” paikalliset markkinat, missä pääset tutustumaan oululaisiin yrittäjiin ja yrityksiin. Heiltä löytyy mm. pomppulinna lapsille sekä alpakat vierailulla.

Tien toisella puolella Ommaiskortteerissa (Isokatu 47, katutaso) löytyy omaishoitajille jäätelöbaari! Tarjolla myös kahvia ja teetä. Jäätelöbaari on lähidemokratiatunnustuksen palkinto. Mukana myös Oulun kaupungin lähidemokratiatoimikunnan jäseniä.

Huom!!! Säävarauksella toiminta pelkästään Ommaiskortteerissa. Lue lisää tapahtumasta, sekä ohjelmasta täältä. (Oulun seudun omaishoitajien internetsivusto)

Erityislapsiperheiden vanhempien Ommaisraati, järjestetään Ommaiskortteerissa 21.10. klo 17:30-19:30. Keskustelutilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki lastaan hoitavat vanhemmat ja muut omaishoidon asioista kiinnostuneet. Tilaisuuden aiheena ovat työn ja omaishoidon yhteensovittaminen, sekä työelämän ja läheisen tukemisen haasteet. Asiantuntijana Andrea Lorenz-Wende Omaishoitajaliiton Rahkeet riittämään hankkeesta. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Lisätietoa tapahtumasta sekä ilmoittautuminen täällä. (Oulun seudun omaishoitajien internetsivusto).

Oulun seudun omaishoitajat ry tarjoaa jäsenilleen maksutonta lakineuvontaa yhteistyössä Omajuristi Oy:n Lakimies Pentti Seppäsen kanssa. Voit tulla keskustelemaan perinnönjakoon, parisuhteen päättymiseen, edunvalvontaan, työsuhteisiin, sopimuksiin ja varallisuuden hoitoon liittyvissä juridisissa asioissa.

Syksyn aikana hän ottaa yhdistyksemme jäseniä vastaan ajanvarauksella. Vastaanotto tapahtuu osoitteessa Isokatu 47, 4. kerros.

Ajanvaraus etukäteen yhdistyksen puhelinnumerosta p. 08 882 1690.

 

Terkuin,

Salla ja Tuukka
Jousi-hanke
Oulun seudun omaishoitajat ry
Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri
Isokatu 47, katutaso
90100 Oulu
Salla Jämsén salla.jamsen@osol.fi / 040 771 0266
Tuukka Reinikainen tuukka.reinikainen@osol.fi / 040 701 7418

 

Kirje 7/2021

Kellopeliä kilkutellen…

 Oulun seudun omaishoitajien syksyn 2021 musiikkiryhmiin haku on nyt auki!!!!!!!

Oulun seudun omaishoitajien syksyn 2021 musiikkiryhmiin (muskarit, bändiklubi sekä musakerho) ilmoittautuminen on nyt auki. Liikkuvan Laulurepun vetämiin ryhmiin mahtuu osallistujia rajallinen määrä. Lue lisää musiikkiryhmistä täältä. (Oulun seudun omaishoitajien nettisivut)

 Muskarit on tarkoitettu erityislapsille, heidän sisarukselleen ja vanhemmilleen. Muskariin osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa. Kaksi muskaria pyörii Ommaiskortteerilla ja yksi Haukiputaan koululla. Ilmoittaudu muskariin tästä. (Kyselynetti)

Musakerho on tarkoitettu 8-18-vuotiaille, erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Musakerho on musiikkiharrastus, johon voi osallistua itsenäisesti, mutta mukana voi olla myös vanhempi tai avustaja. Ilmoittaudu Musakerhoon tästä. (Kyselynetti)

Bändiklubin muodostavat erityisnuoret, jotka haluavat kokeilla soittamista, laulamista, rytmittämistä, sanoittamista tms. yhdessä toisten kanssa. Bändiklubi rikastuttaa arkea ja antaa mahdollisuuden yhdessä tekemiseen musiikin välinein. Bändiklubi kokoontuu Oulunsalon nuokkarilla. Ilmoittaudu Bändiklubiin tästä. (Kyselynetti)

Ilmoittautuminen ryhmiin on auki 9.8. 2021 saakka. Musiikkiryhmien valinnoista ilmoitetaan 13.8. 2021 mennessä. Ensisijaisesti mukaan pääsevät uudet harrastajat.

 

Salla ja Tuukka
Jousi-hanke
Oulun seudun omaishoitajat ry
Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri
Isokatu 47, katutaso
90100 Oulu
Salla Jämsén salla.jamsen@osol.fi / 040 771 0266
Tuukka Reinikainen tuukka.reinikainen@osol.fi / 040 701 7418

Kirje 6/2021

Kun kukkii Juhannusruusu

Oulun seudun omaishoitajat ry:n järjestämää toimintaa ja tekemistä

Oulun seudun omaishoitajien syksyn 2021 musiikkiryhmien (muskarit, bändiklubi sekä musakerho) osalta odotamme rahoituspäätöksiä Oulun kaupungilta. Päätöksiä odotetaan saapuvaksi toivottavasti juhannusviikolla, jolloin haut ryhmiin aukeavat jo ennen juhannusta. Muussa tapauksessa rahoituspäätökset saapuvat kesälomien aikana, jolloin mahdolliset haut muskareihin avautuvat elokuun alussa. Seuratkaa yhdistyksen tiedotusta syksyn 2021 musiikkitoimintojen osalta.

Muiden järjestämää toimintaa ja tekemistä

Metropolian ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat ja pyytävät teitä osallistumaan kyselytutkimukseen. Kyselytutkimuksessa halutaan selvittää omaishoitajien taloudellista hyvinvointia. Kyselyyn voivat vastata sopimukselliset tai sopimuksettomat omaishoitajat. Kyselytutkimus on suunnattu Oulun seudun omaishoitajille. Kyselytutkimuksen tarkoituksena on tuottaa lisää tietoa omaishoitajien taloudellisesta hyvinvoinnista. Aiheesta löytyy hyvin vähän tietoa, joten jokainen vastaus on tärkeä. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja sen voi keskeyttää koska tahansa syytä ilmoittamatta. Kyselytutkimus on täysin anonyymi. Lisätietoa tutkimuksesta ja itse kyselyn löydät täältä.

Parasta Lapsille Oulun alueen yhdistys järjestää Perhepiknikin Hollihaan puistossa sunnuntaina 6.6. klo 14:00-16:00. Ohjelmassa pihapelejä, arpajaisia, kahvia, grillausta ja paljon muuta! Ilmoittautuminen Annalle numeroon 0449700158 tekstiviestin tai WhatsAppin välityksellä.

Leijonaemojen kautta erityislapsiperheet kokoontuvat piknikille lauantaina 12.6.2021. Piknikille voi lähteä oman perheen kanssa tai kutsua mukaan enemmänkin väkeä. Piknik voi olla missä tahansa puistossa tai rannalla, tai vaikka omalla pihalla tai parvekkeella. Oulussa Leijonaemojen vapaaehtoiset järjestävät tapahtuman Hollihaan puistossa 12.6. klo 14 alkaen. Omat eväät ja tarvikkeet mukaan. Lue lisää piknik-päivästä täältä. (Leijonaemojen nettisivu)

Tiesitkö, että hevosten kanssa voi harrastaa monenlaista? Tule kokeilemaan Haukiputaalle Alarmi Stables-tallille maksuttomasti ke 4.8. klo 16–18 Voit kokeilla ratsastusta, kärryajeluajahevosen ruokkimista. Pääset myös seuraamaan sepän työskentelyä ahjon kanssa ja osallistumaan vaikka itsekin siihen. Alarmi Stables on erityisryhmien ratsastukseen erikoistunut talli. Tapahtumassa on mukana tallin ratsastusterapeutti ja Oulun kaupungin erityisliikunnan-ohjaaja. Lue lisää tapahtumasta, sekä ohjeet ilmoittautumiseen täältä (Oulun kaupungin nettisivut).

Muista Oulun kaupungin lajikokeilumahdollisuuksista voit lukea täältä. (Oulun kaupungin nettisivut)

Vikkelät vekarat on Oulun kaupungin liikuntapalveluiden järjestämä lasten liikunnan harrastamista tukeva liikuntaryhmä. Ryhmä on tarkoitettu 5–13-vuotiaille lapsille, jotka eivät harrasta liikuntaa, jotka tarvitsevat lisätukea liikunnan harrastamisen aloittamiseen, joilla on lievää liikkumisen hankaluutta esim. kömpelyyttä tai lapsille, jotka tarvitsevat liikuntaryhmää painonhallinnan tueksi. Lisätietoa ViVe -ryhmistä, ilmoittautumisesta sekä hinnoista täältä. (Oulun kaupungin liikuntapalveluiden nettisivu)

Leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla järjestetään kesäleirejä 7–13-vuotiaille lapsille. Parasta Lapsille -leirillä lapsi voi viettää kesälomaviikon kavereiden ja turvallisten aikuisten seurassa. Leiriä ohjaavat järjestön kouluttamat vapaaehtoiset yhdessä leirivastaavan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana lapset saavat ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten. Lisätietoa leireistä, hinnoista sekä ohjeet ilmoittautumiseen täältä. (Parasta Lapsille-nettivu)

 

Erityislapsiperheiden elämänmakuisia blogeja sekä some-sisältöä on koottu alle. Tutustukaa!!! :)

Erityisvanhemman korjaussarja. Erityisen armollinen perheblogi. Tutustu blogiin täällä. (Erityisen vanhemmuus-nettisivu)

Tuplasti erityisen tavallista. Erittäin pieninä keskosina syntyneiden kaksospoikien ja heidän äitinsä elämää. Arkea, kun toisella lapsista on cp-vamma. Tutustu blogiin täällä. (Tuplasti erityisen tavallista-blogisivu)

Karvasta ja makeaa. Erityistä elämää. Elämänmakuinen blogi neljän lapsen perheen äidin ajatuksista. Ajatusvirtaa arjesta kun sitä maustaa kahden lapsen erityispiirteet ja ollaan törmäyskurssilla maailman kanssa yhtenään. Tutustu blogiin täällä. (Lily-blogisivu)

Vauhtihirmun elämää. Blogia kirjoittelee 27-vuotias äiti, jolla on 08/2015 syntynyt poika. Blogissa seurataan perhe-elämää, jossa suuressa roolissa on allergiat, suolisto-ongelmat, infektiokierteet ja homekoti. Tutustu blogiin täällä. (Vauhtihirmun elämää-blogisivu)

47 palasta. Lapsiperhe-eloa omakotitalossa esikoisen ds-diagnoosin värittämänä. Sydämissämme musiikki, läheiset ja ystävät sekä kotoilu. Tutustu blogiin täällä. (47 palasta-blogisivu)

Erityisten isin purnu. Blogissa ajatuksenvirtaa elämästä ja purkautumista vitutusta vastaan. Elämään haasteita tuo 2 erityslasta; Aleksi vm.2000 vaikeat käytöshäiriöt ja masennus, Helmi vm. 2014 vakava synnynnäinen sydänvika, yksikammioinen sydän. Tutustu blogiin täällä.(Erityisten isin purnu-blogisivu)

Siskot säätää. Painavaa asiaa naisten ADHDsta. Tutustu sivustoon täällä. (Siskot säätää-internetsivu)

Aikuisen ADHD. Vertaistuki- sivusto instagramissa @avoimestiadhd sekä blogisivusto täällä. (Avoimesti adhd-nettisivu)

Kesäterkuin,

Salla ja Tuukka
Jousi-hanke
Oulun seudun omaishoitajat ry
Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri
Isokatu 47, katutaso
90100 Oulu
Salla Jämsén salla.jamsen@osol.fi / 040 771 0266
Tuukka Reinikainen tuukka.reinikainen@osol.fi / 040 701 7418

 

Ole yhteydessä tai tule käymään!

Oulun seudun omaishoitokeskus, Ommaiskortteeri, on auki arkisin klo 10-14. Noudatamme asiakastiloissa viranomaissuosituksia niin tehostetun hygienian kuin asiakasmäärienkin suhteen. Tervetuloa!

Käytämme postiosoitetta hype@osol.fi yleiseen viestintäämme.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai haluat vain puhua jollekin, soita, Whatsappaa tai laita sähköpostia!

salla.jamsen@osol.fi / 040 771 0266    tuukka.reinikainen@osol.fi / 040 701 7418

www.oulunseudunomaishoitajat.fi

www.facebook.com/oulunseudunomaishoitajat

www.facebook.com/hyvinvoivaperhe

www.twitter.com/ommaiskortteeri

www.hyvinvoivaperhe.fi

 

Tästä pääset liittymään Oulun seudun omaishoitajat yhdistyksen jäseneksi.
Saat tämän kirjeen sähköpostiin, kun olet liittynyt HYPE-postituslistalle. Voit lukea tietosuojakäytännöstämme täältä.

Mikäli haluat pois HYPE-postituslistalta, ilmoitathan osoitteeseen: salla.jamsen@osol.fi