Tukea vanhemman hyvinvointiin

Vanhempi, me tuemme sinua hyvinvointisi ja voimavarojesi vahvistamisessa

Tuntuuko joskus siltä, että arki kuormittaa kovasti, eikä tilaa ja aikaa tunnu oikein löytyvän itselle? Kaipaisitko elämääsi ehkä uusia tuttavuuksia? Meille on tärkeää, että saamme olla tukemassa juuri sinua voimavarojesi kasvamisessa – koska sinun hyvinvoinnillasi ja jaksamisellasi on todellakin merkitystä! Ei vähätellä sitä ❤

Ollaan täällä juuri sinua varten!

Järjestämme erilaisia tapahtumia, joiden avulla yksinäisyyttä ja osattomuutta tuntevat vanhemmat saavat mahdollisuuden oman osallisuuden vahvistamiseen. Meiltä löytyy myös yksilöllistä tukea ja valmennustoimintaa, jossa on mahdollista tavata toisia vanhempia ja saada vertaistukea.

Vanhempi

Autamme sinua mielen hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamisessa

Ammattilainen

Vahvistamme osaamistasi tunnistaa voimavarat vähissä oleva erityislapsen vanhempi ja ottaa asioita puheeksi hänen kanssaan lempeästi ja turvallisesti

Meidän toiminnan tavoitteena on vähentää oululaisten erityislasten ja -nuorten vanhempien kokemaa yksinäisyyttä, syrjäytyneisyyttä ja kokemusta osattomuudesta kehittämällä voimavarat vähissä olevien vanhempien tunnistamista ja löytämistä. Vahvistamme erityislasten vanhempien osallisuutta ja mielen hyvinvointia hyödyntäen taide- ja luontolähtöistä toimintaa. Lisäksi kehitämme toimintamallin, jonka avulla erityislasten parissa työskentelevien ammattilaisten on mahdollista tunnistaa syrjäytymisvaarassa oleva erityislapsen vanhempi, ja ohjata hänet hänen omia voimavarojaan ja tarpeita tukevien palveluiden pariin.

Mun Elämä -valmennus – tulossa syyskuussa!

Erityislasten ja -nuorten vanhemmille tarkoitettua ryhmätoimintaa yhdistettynä yksilölliseen valmennukseen yksinäisyyden, syrjäytyneisyyden ja osattomuuden kokemuksen vähentämiseksi.

Haku ensimmäiseen Mun Elämä -valmennusryhmään alkaa elokuussa, pysythän siis kuulolla! ❤

Autamme vanhempia, joiden perheessä on yksi tai useampi erityistä tukea tai hoivaa tarvitseva lapsi tai nuori.

Emme tarvitse tai kysele diagnooseja, sinun oma kokemuksesi lapsesi tuen tarpeesta riittää.

Erityislapsiperheiden asialla -Facebook

Löydät meidät Facebookista!

Erityislapsiperheiden asialla -Instagram

Ja myös Instagramista!

Toiminta on osa Minun näköinen elämä -hanketta, joka on Oulun seudun omaishoitajat ry:n kaksivuotinen hanke (2023-2025). Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta. Sitä rahoittaa myös Oulun kaupunki.

Jätä sähköpostiosoite tai puhelinnumero, niin otamme sinuun yhteyttä:

Yhteystiedot

Kuvat: Ammattivalokuvaaja Noora Slotte / Studio P.S.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kati Jauhiainen
Erityislasten vanhempien tuen vastaava kehittäjä
kati.jauhiainen@osol.fi
 +358 40 128 4257

Suvi Lappalainen
Erityislasten vanhempien tuen kehittäjä
suvi.lappalainen@osol.fi
 +358 40 701 7418