Mun Polku -valmennus

Toimintaa rahoittavat

Moi vanhempi, ilmoittaudu mukaan!

Oletko erityislapsen vanhempi? Oletko oululainen? Entä oletko tällä hetkellä poissa työelämästä? Mikäli vastasit edellisiin kyllä: lähde mukaan Mun Polku -valmennukseen.

Mun Polku on erityislasten vanhemmille tarkoitettua toimintaa vanhemmuuden, arjen ja työ- tai opiskelusuunnitelmien yhteensovittamiseksi.

Mitä Mun Polulta löytyy sulle?

  • Ryhmä, jossa muutkin vanhemmat miettivät omaa polkua kohti työtä tai opiskelua
  • Henkilökohtaiset tapaamiset sinun tarpeidesi pohjalta
  • Opit tunnistamaan millainen arki tekee sinut onnelliseksi ja millainen polku sinne vie 
  • Löydät arkeen myös muita kuin vanhemman rooleja, ja opit huomaamaan, että sinulla on oikeus nauttia myös muustakin kuin äidin / isän roolista
  • Toimiva arjen palapeli, sinut ja perheesi arki huomioidaan kokonaisuutena 
  • Keinoja käsitellä stressaavia tilanteita ja tehdä arjesta sujuvampaa haastavienkin tilanteiden keskellä
  • Ratkaisuja perhearjen ja työn / opiskelun yhteensovittamiseen: mitä keinoja on saatavilla ja miten saada työnantaja ymmärtämään erityistä arkea

Toiminta on sinulle maksutonta, eikä sido sinua mihinkään!

Kevään valmennusryhmä on täynnä. Voimme kuitenkin paljastaa, että syksyllä starttaa seuraava ryhmä, johon on mahdollisuus päästä mukaan.

Kiinnostaako valmennus? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Tutustu  rekisteriselosteeseen.

 

Voit osallistua valmennukseen, mikäli olet oululainen erityislapsen vanhempi ja tällä hetkellä poissa työelämästä.

Tapaamisissa nautitaan herkullista iltapalaa! Saat myös tuotepaketin, josta on iloa Mun Polku -valmennuksen ajaksi.

Kevät 2022: ryhmät tiistaisin kello 17:00 – 19:00 Oulun keskustassa*

Ensimmäinen tapaaminen 15.3. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa (*koronatilanne huomioiden tarvittaessa etänä). Lisäksi henkilökohtaisia tapaamisia tarpeesi mukaan sinulle sopivassa paikassa livenä tai etänä – meidän tiloissa, kahvilassa tai kotonasi. Saat Mun Polulta myös työkaluja ja harjoituksia kotona hyödynnettäväksi.

Ryhmissä vierailevina puhujina mm. Erityisvoimia.fi -sivuston perustaja, erityisen arjen asiantuntija ja valmentaja Riikka Seppälä, taloudellisen hyvinvoinnin ammattilainen Takuusäätiöstä, Avoimesti Adhd -yhteisön perustaja ja kokemusasiantuntija-äiti, kokemusasiantuntija-isä sekä perheiden palvelukokonaisuuden asiantuntija.

Ryhmäkerrat kello 17:00 – 19:00:

15.3. Yhdessä polun alussa – tutustutaan ja nautitaan rennosta tunnelmasta

22.3. Mitä ajatuksia työ tai opiskelu minussa herättää? – Tunteet muutoksiin liittyen. Uskallanko pohtia työtä tai opiskelua. Lempeys itseä kohtaan. Omat vahvuudet ja niistä voimaantuminen. Vierailijana Riikka Seppälä, erityisen arjen asiantuntija.

29.3. Millaista arkea haluan elää ja miten turvaan raha-asiani? Taloudellisen hyvinvoinnin vahvistaminen. Millainen elämä tekee minut tyytyväiseksi. Vierailijana Takuusäätiön asiantuntija. 

5.4. Kuka lapsestani huolehtii, jos olen töissä tai koulussa? Palvelut mun arjen tukena. Millaista on meidän perheen sujuva arki ja miten siihen voi vaikuttaa. Vierailijana palveluohjaaja ja kokemusasiantuntija.

19.4. Mun voimavarat, miten turvaan jaksamiseni stressaavissa tilanteissa? Voimavarat ja mielekäs elämä sekä stressin säätely arjen voimavarana. Vierailijana Riikka Seppälä, erityisen arjen asiantuntija.

26.4. Minun osaaminen ja vahvuudet. Miten tunnistan omat hyvät puoleni ja asiat, joita voin hyödyntää opiskeluissa, töissä tai uusissa harrastuksissa.

10.5.  Millä keinoin perhearjen voi sovittaa yhteen työ- tai opiskeluelämän kanssa? Miten saada työpaikan tai opinnot ymmärtämään erityistä arkea? Työelämän joustomahdollisuudet ja arjen mieleiset rutiinit. Vierailijoina kokemusasiantuntijoita.

17.5. Viimeinen ryhmäkerta kokoaa yhteen teidän toiveet ja tarpeet yhteisen polun varrelta

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Erityislapsiperheiden asialla -Facebook

Voit seurata meitä myös Facebookissa!

Erityislapsiperheiden asialla -Instagram

Tai Instagramissa!

Ota yhteyttä Mun Polku -valmentajiin

Kati Jauhiainen

Erityislasten vanhempien tuen vastaava kehittäjä 

kati.jauhiainen@osol.fi

+358 40 128 4257

Matilda Mommo

Erityislasten vanhempien tuen kehittäjä 

matilda.mommo@osol.fi

+358 40 128 4423

Kuvat: Ammattivalokuvaaja Noora Slotte / Studio P.S.V.