Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etätilaisuus: Nyt on hyvä aika hakea lomalle

4.12.2023, 17:00 - 18:00

Nyt on hyvä aika hakea lomalle. Kuulostaisiko voimavaroja tukeva kuntoutuskurssi sinulle sopivalta ja tarpeelliselta? Tule kuulemaan omaishoitajien Kelan kuntoutuskursseista ja tuetuista lomista. Asiantuntijana omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg.

Tervetuloa mukaan maksuttomiin etätilaisuuksiin. Toteutamme tilaisuudet Zoom -yhteydellä. Tarvittaessa voit saada opastusta etätilaisuuksien osallistumiseen.

Tulevat etätilaisuudet

  • 15.1.2024 klo 17.00–18.00 Mitä on itsemyötätunto ja miksi se on tärkeää? Tilaisuudessa saat keinoja itsemyötätunnon vahvistamiseen. Pohdimme myös mikä on sinun tapasi huolehtia itsestäsi, tarvitsetko lempeää liikettä tai ulkoilua vai lepoa, mikä tuo rauhaa ja tasapainoa, mikä synnyttää hyvää ja myönteisiä tunteita. Aiheeseen johdattelee omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg.
  • 12.2.2024 klo 17.00–18.00 Palveluiden palapeli. Mitä tarkoittaa omaishoidon tuki, kenelle tukea myönnetään, mitä palveluita ja millaista tukea on mahdollista saada, kun hoidat ja huolehdit läheisestäsi. Asiantuntijana omaistoiminnan ohjaaja Katariina Päkkilä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kuulolle viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä voit ilmoittautua tämän lomakkeen kautta tapahtumaan tai lähettämällä sähköpostia ilmoittaudu@osol.fi

Mihin tapahtumaan olet ilmoittautumassa?

Tiedot

Päivämäärä:
4.12.2023
Aika:
17:00 - 18:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Verkossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.