Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäteatterimatka Suomussalmelle

elokuu 3, 10:00 - 19:30

55€
Vesi kielellä mainoskuva

Nyt on mahdollisuus lähteä viettämään keskikesän lauantai hyvän ruoan, mukavien kanssamatkustajien ja upean kulttuurielämyksen parissa.

Suomussalmen kesäteatterin kesän 2019 näytelmä on jälleen valtakunnallinen kantaesitys. Käsikirjoittajina ovat jo 17. kerran hikoilleet Eero ja Ulla Schroderus. Näytelmän nimi on ”Vesi kielellä”.

Lähdemme matkaan lauantaina 3.8.

Aikataulu:

Klo 10.00 Lähtö Oulun linja-autoasemalta
Klo 13.00 Teatteriesitys ”Vesi kielellä”
Klo 15.30 Lounas Kultaisessa Kukossa
Klo 17.00 Paluumatkalle
Klo 19.30 Takaisin Oulussa

Matkan hinta on 55€/henkilö sisältäen bussimatkan OTP Travelin ilmastoidulla bussilla, teatterilipun ja ruokailun Kultaisessa Kukossa. Matkalla mukana Heini ja Minnamaria Oulun seudun omaishoitajat ry:stä.

Vesi kielellä – esitys

Vesi kielellä on nykyaikaan sijoittuva tragikomedia, joka perustuu osittain tositapahtumiin. Se pohtii mitä maasta jää jäljelle, jos kaikki on myytävänä.

Vesi kielellä mainoskuva

Viinivaaran kylässä pyyhkii hyvin. Lakkautetulle koululle perustettu monialayritys laajentaa järeään puuhun perustuvaa rakennustuotantoa ja yrityksen luontomatkailupuoli odottaa ensimmäisiä kiinalaisturisteja. Suuresta maakuntalehdestä paikallislehteen saneerattu toimittaja aikoo vihdoin paneutua omaan kirjalliseen tuotantoonsa. Kohinalla tuleva kevät saa vapaiden, mutta tietenkin myös varattujen kyläläisten sydämet pamppailemaan kiihkeämmin.

Kesän korvalla Viinivaaran ylle alkaa kasaantua tummia pilviä. Homekoulujen ja valtionosuuksien kiristämä kuntatalous piiputtaa pahemman kerran. Päälle kaatuva ongelma vaati nopeita toimia, joissa päädytään hyvin radikaaliin ratkaisuun. Kylän luonnonvaroista syntyy raivokas taistelu.

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 3
Aika:
10:00 - 19:30
Hinta:
55€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Oulun seudun omaishoitajat ry
Kotisivu:
http://www.osol.fi

Tapahtumapaikka

Suomussalmen kesäteatteri
Lomakyläntie 25
Suomussalmi, 89600 Suomi
+ Google Map