Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maaret Kallion Toivoa elämään -luento

17.11.2023, 17:00 - 19:00

Luento on osa Oulun seudun omaishoitajat ry:n 25. juhlavuotta. Vuoden 2023 teemana on: ”Toivoa elämään – Oulun seudun omaishoitajat 25 vuotta”.

Oulun seudun omaishoitajat ry on omaishoidon asiantuntija ja puolestapuhuja. Me autamme omaisistaan huolehtivia henkilöitä ja heidän läheisiään jaksamaan paremmin arjessaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa, edistämme omaishoitajien oikeuksia ja kehitämme innovatiivisia palveluita.

Tietoa luennosta

Toivo on keskeinen elämän perusvoimavara, jonka turvin selviämme vaikeiden aikojen läpi, huomaamme hyvää tavallisessa arjessa sekä suuntaamme voimaamme kohti tulevaa. Toivoon liittyy keskeisesti kyky sietää myös epätoivoa ja taito turvautua toisiin inhimillisen elämän hyvässä ja hankalassa. Luento antaa sinulle keskeisiä näkökulmia toivoon ja sen vahvistamiseen.

Luennoitsijana kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio.
Kuva: WSOY, kuvaaja Laura Malmivaara.
Lisätietoja tapahtumasta: Salla Jämsén, p. 040 771 0266.

Saapuminen tapahtumapaikalle

Luento alkaa klo 17.00 ja paikalle on tulossa 550 kuulijaa. Pyydämme yleisöä saapumaan paikalle klo 16.30, sillä aulassa on kirjanmyyntiä ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Näin vältämme myös ruuhkan narikoilla, aulassa ja wc-tiloissa, ja varmistamme, että luento pääsee alkamaan aikataulun mukaisesti.

Paikka:

  • Oulun yliopisto Saalastin Sali, Pentti Kaiterankatu 1, Oulu.
  • Parkkipaikkoja löytyy runsaasti Saalastin Salin läheisyydestä.
  • Saalastin salin aulassa on itsepalvelunarikka, johon voit jättää ulkovaatteet omalla vastuulla.
  • Aulassa on Oulun seudun omaishoitajat ry:n esittelypöytä, jossa voit tutustua toimintaamme ja liittyä vaikkapa kannattajajäseneksi.
  • Aulassa on myös Maaret Kallion kirjamyyntiä, maksun voit suorittaa kortilla. Kirjoja myydään sekä ennen että jälkeen luennon.
  • Varaathan mukaan myös käteistä, tapahtumassa kerätään vapaaehtoinen lipaskeräys, joka menee lyhentämättömänä omaishoitajien virkistystoimintaan

Ilmoittaudu maksuttomalle luennolle

Tapahtumaan mahtuu 550 osallistujaa. Ilmoittautumisesta ei tule mitään vahvistusta sähköpostiin.

Tutustu tästä asiakastietojen rekisteriselosteeseen.

Kaipaatko tukea?

Mikäli perheessäsi on erityistä tukea tarvitseva lapsi tai nuori tutustu yhdistyksemme perheille-osioon.
Mikäli Sinulla on kysyttävää, kaipaat neuvoa tai tukea tilanteeseesi, voit ottaa arkisin yhteyttä omaishoitajien palvelevaan puhelimeen 040 526 8105. Voit myös soittamalla sopia oman henkilökohtaisen tapaamisaikasi.

Details

Date:
17.11.2023
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Oulun yliopisto, Saalastin sali
Pentti Kaiterankatu 1
Oulu, 90570 Suomi
+ Google Map

One Comment

  1. Toivolle on todella tilausta , kun elämme suurien murheiden keskellä , mieheni hyvin vaikean pitkäaikaisen tunnustamattoman sairauden varjossa, jolloin kaikki apu on taisteltava, ja mitään tietoa paremmasta ei ole . Puolisona , kun on elänyt jo 20 vuotta toisen rinnalla, nähnyt ja kokenut monenlaista, meinaa itsekin aivan uupua ja menettää toivonsa., vaikka onkin taipumus olla valoisa ja toiveikas.

    Maaret on ollut minulle yksi ihminen , joka oli kirjoituksillaan tuonut lempeyttä, valoa ja toivoa. Olis ihanaa saada tavata Maaret ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.