Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Matka Montenegroon

23.9.2023

MATKA TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ!

Lähde kanssamme juhlistamaan yhdistyksemme 25-juhlavuotta sekä nauttimaan rentouttavasta lomasta kauniisiin maisemiin Herceg Noviin, Montenegroon. Voit lähteä matkalle myös läheisesi kanssa. Sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai virallinen omaishoitaja. Mukaan lähtee yhdistyksen matkakerhon vetäjä Silvo Nybacka sekä muita yhdistyksen edustajia, jotka ovat tarvittaessa matkan aikana tukenasi.

Montenegro on maa, joka on monilta vielä käymättä. Montenegro sijaitsee Balkanin niemimaalla, Adrianmeren rannalla. Montenegro kuului entiseen Jugoslaviaan ja se on ollut itsenäinen v. 2006 lähtien. Maan pinta-alasta on vuoristoa yli 85 %, niinpä sieltä löytyy kauniita maisemia. Keskilämpötila on syyskuussa 24-26 astetta. Kohteemme Herceg Novi/Igalo sijaitsee Montenergon rannikolla. Herceg Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde. Kaupungin edustalla on 7 km pituinen rantabulevardi.

Matkan ajankohta: 23.-30.9.2023

Matkan hinta: 1170 €/hlö 2hh

Lisämaksusta 1hh, lisä +135€/hlö, merinäköala +95€/hlö ja deluxe huone +200€/hlö.

Matkalle tarvitset passin jonka tulee olla voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen. Matkanjärjestäjä: Tilausmatkat Oy.

Hinta sisältää

  • Lennot Oulu – Helsinki – Dubrovnik – Helsinki – Oulu.
  • Majoitus Hotel Sun Resort *** – hotellissa aivan Herceg Novin keskustassa. Hotellilla oma uima-allasalue, oma ranta, kylpyläosasto, tenniskenttä. Huoneissa on ilmastointi.
  • Aamiainen ja päivällinen.
  • Suomenkielisen oppaan palvelut.
  • Käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa.

Hotel Sun Resort on tasokkaampi hotelli aivan Herceg Novin keskustan tuntumassa. Hotelli koostuu viidestä eri rakennuksesta ja 20 huoneistosta. Hotellia ympäröi banaanipuut, palmut ja oleanterit. Hotelli sijaitsee rantabulevardin varrella.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.7. mennessä. Lisätietoja matkasta voit kysyä matkatoimistosta Päivi Bigovic p. 0400 870 262, 017 26 333 23 tai paivi.bigovic@tilausmatkat.info.

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.2023
Tapahtumaluokat:
, , , , , ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Montenegro
Herceg Novi, Montenegro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.