Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Matka Montenegroon

23 syyskuun

Lähde kanssamme juhlistamaan yhdistyksemme 25-juhlavuotta sekä nauttimaan rentouttavasta lomasta kauniisiin maisemiin Herceg Noviin, Montenegroon.

Montenegro on maa, joka on monilta vielä käymättä. Montenegro sijaitsee Balkanin niemimaalla, Adrianmeren rannalla. Montenegro kuului entiseen Jugoslaviaan ja se on ollut itsenäinen v. 2006 asti. Maan pinta-alasta on vuoristoa yli 85 %, niinpä sieltä löytyy kauniita maisemia. Keskilämpötila on syyskuussa 24-26 astetta. Kohteemme Herceg Novi/Igalo sijaitsee Montenergon rannikolla. Herceg Novi on pieni kaupunki ja rauhallinen kohde. Kaupungin edustalla on 7 km pituinen rantabulevardi.

Matkan ajankohta: 23.-30.9.2023

Matkan hinta: 1170 €/hlö 2hh, 1h huoneen lisämaksu 135€

Lisämaksusta 1hh, lisä +135€/hlö, merinäköala +95€/hlö ja deluxe huone +200€/hlö.

Matkalle tarvitset passin jonka tulee olla voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeen. Tarvitset myös matkavakuutuksen. Matkanjärjestäjä: Tilausmatkat Oy.

Hinta sisältää

  • Lennot Oulu – Helsinki – Dubrovnik – Helsinki – Oulu.
  • Majoitus Hotel Sun Resort *** – hotellissa aivan Herceg Novin keskustassa. Hotellilla oma uima-allasalue, oma ranta, kylpyläosasto, tenniskenttä. Huoneissa on ilmastointi.
  • Aamiainen ja päivällinen.
  • Mukaan lähtee yhdistyksen matkakerhon vetäjä Silvo Nybacka sekä muita yhdistyksen edustajia.
  • Käynti Dubrovnikin vanhassa kaupungissa.
  • Suomenkielisen oppaan palvelut.

Hotel Sun Resort on tasokkaampi hotelli aivan Herceg Novin keskustan tuntumassa. Hotelli koostuu viidestä eri rakennuksesta ja 20 huoneistosta. Hotellia ympäröi banaanipuut, palmut ja oleanterit. Hotelli sijaitsee rantabulevardin varrella.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.7. mennessä ilmoittaudu@osol.fi tai p. 08 882 1690. 1.-15.7. välisenä aikana ilmoittautumiset Silvo Nybackalle: silvo@nybacka.fi 
Matka toteutuu mikäli 20 henkilöä ilmoittautuu 15.7. mennessä.

Lisätietoja matkasta voit kysyä matkatoimistosta Päivi Bigovic p. 0400 870 262, 017 26 333 23 tai paivi.bigovic@tilausmatkat.info tai yhdistyksen matkakerhon ohjaajalta Silvo Nybackalta p. 040 508 7627

Ilmoittaudu tapahtumaan!
Voit ilmoittautua tämän lomakkeen kautta tapahtumaan tai lähettämällä sähköpostia ilmoittaudu@osol.fi tai soittamalla yhdistyksen puhelimeen p. 08 882 1690.
Mihin tapahtumaan olet ilmoittautumassa?

Tiedot

Päivämäärä:
23 syyskuun
Tapahtumaluokat:
, , , , , ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Montenegro
Herceg Novi, Montenegro

Järjestäjä

Oulun seudun omaishoitajat ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.