Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatterimatka Kemiin

13 huhtikuun, 10:00 - 16:45

Lähdetään katsomaan Pohjolan Mieletön Historia -komediaa Kemiin 13.4.

Jo vuosisatojen ajan tutkimusmatkailijat, taiteilijat ja kirjailijat ovat pyrkineet kuvaamaan Pohjolan äärimmäisiä olosuhteita ja omanlaistaan kansaa teoksissaan. Ja yhtä kauan he ovat  epäonnistuneet kuvauksissaan upeasti. Joko mukana on liikaa Lapin lisää tai tekijä ei ole edes vaivautunut paikan päälle. Mekään emme tyydy vähempään etsiessämme perimmäistä totuutta Pohjolasta!

Luvassa on upeita tunnelmakuvia, reipasta yhteislaulua ja pähkähullua matkaseuraa. Rinkkaan on pakattu paikallisia musiikkiherkkuja, vähän miestä väkevämpää huumoria ja aivan kaikki Lapissa kuvatut poliisisarjat. Näytelmässä näemme kymmenien toinen toistaan historiallisempien henkilöiden esiinmarssin. On taiteilijoita Leinosta Kiantoon, Mukasta Liksomiin ja Peteliuksesta Toripolliisiin. On poliitikkoja ja muita kansakunnan kaapin päälle kiivenneitä. Kukapa heistä jättikään merkittävimmän jäljen Pohjois-Suomen historiikin sivuille? Mistä on Pohjois-Suomi tehty ja miten siellä selvitään?

Aikataulu

  • Lähtö Oulun linja-autoasemalta Saaga Travelin kyydissä 13.4.2024 klo 10.00.
  • Lounas Kemissä klo 11.30.
  • Teatteriesitys ”Pohjolan Mieletön Historia” Kemin teatterissa klo 13.00.
  • Paluu takaisin Ouluun heti esityksen jälkeen, saavumme Ouluun noin klo 16.45.

Hinta

Yhdistyksen jäsenille 79 €/hlö, muille 89 €/hlö. Hinta sisältää edestakaisin kuljetuksen, teatterilipun ja lounaan. Rotuaarin Apteekki tukee matkaa lahjoituksellaan.

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen 5.4. klo 12.00 mennessä. Matkan maksu 5.4. mennessä Oulun seudun omaishoitajat ry:n tilille FI02 5740 5820 0310 55.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen on mahdollista perua viimeiseen ilmoittautumispäivään asti kuluitta. Sen jälkeen matkan voi peruuttaa vain sairastapauksissa kuluitta.

Voit ilmoittautua tämän lomakkeen kautta tapahtumaan tai lähettämällä sähköpostia ilmoittaudu@osol.fi tai soittamalla yhdistyksen puhelimeen p. 08 882 1690.
Mihin tapahtumaan olet ilmoittautumassa?

Tiedot

Päivämäärä:
13 huhtikuun
Aika:
10:00 - 16:45
Tapahtumaluokat:
, , , , , , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kemin teatteri
Sauvosaarenkatu 4
Kemi, 94100 Suomi
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.