Lähde matkalle luovuuden maailmaan LogoArt –taideryhmään yhdessä lapsesi kanssa!

syyskuu 15, 2016

Muotopiirrustuksen, maalaamisen ja savityöskentelyt keinoin ryhmässä pääsette kehittämään mm. lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta.

LogoArt -taideryhmä kokoontuu syksyn 2016 aikana neljä kertaa:

Torstaisin 17.11., 24.11., 1.12. ja 8.12. klo 17.30- 19:00.

Ryhmän tavoitteena on lisätä  osallistujan itsetuntemusta sekä vahvistaa itseluottamusta – oppia jotain uutta itsestä sekä toisista ja kehittää vuorovaikutustaitoja lapsen ja aikuisen välillä muotopiirustuksen, maalaamisen ja savityöskentelyn keinoin.

LogoArtissa maalataan, muotopiirretään ja muovaillaan ohjauksessa.  Syntyneistä töistä voidaan nostaa esiin kysymyksiä, jotka ovat merkityksellisiä omassa elämässä  Usein on vaikea sanallistaa olotiloja ja tunteita, jolloin niitä on vaikea päästä työstämään. LogoArt antaa hyvän lähtökohdan, josta asioita voidaan lähteä maalausten ja savitöiden kautta muuttamaan vähitellen, rauhallisesti itseä kuunnellen. Ohjaajan avustuksella maalauksia muuttamalla voidaan vaikeitakin asioita käsitellä rakentavalla tavalla ilman sanoja.

Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmässä on rajallinen määrä paikkoja, ja ohjaaja on valmistellut huolella ohjelman ja sinulle on varattu RAY:n tuella kustannetut materiaalit. Jos sairastut, tai sinulle tulee jokin muu ylitsepääsemätön este ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ohjaajalle.

Mukaan mahtuu 5 lapsi-aikuinen paria. Hinta 25€/lapsi-aikuinen pari. Ryhmän vetäjänä LogoArt -ohjaaja Marja-Liisa Kuukasjärvi.

Katso mainos.