Lasten joogaryhmä yhdessä aikuisen kanssa

marraskuu 2, 2015

Olisiko lapsijooga yhteinen ainutlaatuinen harrastuksenne! Ryhmässä aikuisetkin joogaavat lapsijoogaa yhdessä lapsensa kanssa!! Hauskojen tarinoiden ja leikkien avulla jooga syntyy kuin itsestään! Lapsilla on usein mielikuvituksellinen ja luova tapa harjoittaa joogaliikkeitä. Lapset eivät itse asiassa ”harjoittele” joogaa, he ovat sitä! Lapsille jooga on hauskaa. Joogan myötä kasvaa elämänilo ja halu kokeilla uutta.

Lapsijoogan positiiviset vaikutukset ovat monimuotoiset niin mielen, kehityksen, kuin kehonkin tasolla. Kehonliikkeet vaikuttavat kehon kautta mieleen, ajattelemiseen ja keskittymiseen. Kun mieli on rauhallinen, keskittynyt ja positiivinen, se tukee kehon liikkeitä ja niiden kehitystä. Motoriikan kehitys lapsen kasvuvaiheessa on tutkitusti suorassa vuorovaikutuksessa aivojen kehitykseen. Kehonliikkeet, jotka lapset varhaisessa vaiheessa oppivat, luovat pohjan loogiselle ja abstraktille ajattelulle.

Joogaryhmä kokoontuu kolmena peräkkäisenä tiistaina 45 minuuttia kerrallaan. Ryhmä kokoontuu tiistaisin 30.8., 6.9. ja 13.9. klo 17.30-18.15, Ommaiskortteerissa, osoitteessa Isokatu 47, katutaso.

Ilmoittaudu maksuttomaan joogaan osoitteeseen salla.jamsen@osol.fi tai soittamalla 040 771 0266. Ryhmään voi osallistua joko erityislapsen tai hänen sisaruksensa kanssa. Lähetä yhteystietonne sekä tietoa lapsesta, jota minun on hyvä huomioida ohjaajana! Lapsijoogaohjaajana toimii Salla Jämsén.

 

Cute little girl in front of colorful wall