Teetä ja sympatiaa -iltabrunssi vanhemmille

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Teetä ja sympatiaa -iltabrunssi vanhemmille torstaina 30.11. kello 18:00 – 19:30. Brunssi pidetään Oulun keskustassa osoitteessa Isokatu 47, katutaso. Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti.

Avoimet ovet

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Tervetuloa tutustumaan yhdistyksen toimintaan! Paikalla yhdistyksen yritysyhteistyökumppanit Onnenrinne, Wens Corporation Finland Oy ja Hoivatie esittelemässä tuote- ja palvelutarjontaansa, paikalla myös koru- ja kosmetiikkamyyjät.

Tarjolla kaikille kävijöille glögiä ja pipareita jouluisen tunnelman merkeissä. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvitteluhetki Kortteerissa

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Tule porisemaan kahvikupposen äärellä ja viettämään mukava hetki muiden seurassa aina maanantaisin klo 12.00-13.00. Tarjolla myös erilaisia lauta- ja korttipelejä mielenvirkistykseksi. Tervetuloa kahvittelemaan, pelailemaan tai vain oleilemaan.

Etätilaisuus: Nyt on hyvä aika hakea lomalle

Verkossa

Nyt on hyvä aika hakea lomalle. Kuulostaisiko voimavaroja tukeva kuntoutuskurssi sinulle sopivalta ja tarpeelliselta? Tule kuulemaan omaishoitajien Kelan kuntoutuskursseista ja tuetuista lomista. Asiantuntijana omaistoiminnan ohjaaja Minna Hernberg. Toteutamme tilaisuudet Zoom -yhteydellä. Tarvittaessa voit saada opastusta etätilaisuuksien opastukseen. Ilmoittaudu kuulolle viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostitse: ilmoittaudu@osol.fi

OMAT iltakahvit -ryhmä

Verkossa

Ilmoittaudu mukaan etänä toteutettavaan OMAT iltakahvit -ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu läheisestä huolta pitäville, niin epävirallisille kuin virallisille omaishoitajille tai etäomaishoitajille.

Ryhmässä herätellään kääntämään katsetta itseesi arvokkaana yksilönä, ei vain toisen hoitajana. Ryhmäkertojen erilaisten teemojen kautta saat vinkkejä oman "happinaamarin laittoon" luodaksesi tasapainoa ja hyvinvointia arjessasi. Ryhmässä käsiteltäviä teemoja ovat mm. stressin hallinta ja tunnetaidot, toiminnallinen tasapaino, turvallisuuden tunne ja hyvinvointipalvelut, Ihmissuhteet ja sosiaalinen verkosto.