Kahvitteluhetki Kortteerissa

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Tule porisemaan kahvikupposen äärellä ja viettämään mukava hetki muiden seurassa aina maanantaisin klo 12.00-13.00. Tarjolla myös erilaisia lauta- ja korttipelejä mielenvirkistykseksi. Tervetuloa kahvittelemaan, pelailemaan tai vain oleilemaan.

Oulunsalon Ommaiskahvila

Peuhu Peuhuntie 194, Oulunsalo, Suomi

Virkistyspäivä Peuhussa. Tule viettämään kanssamme kesäistä iltapäivää herkullisen ruokailun, mukavan toiminnan ja yhdessäolon merkeissä! Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla virallinen omaishoitaja tai yhdistyksen jäsen. Myös entiset omaishoitajat ovat lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautuminen ti 4.6. mennessä Maija Sivula p. 044 745 3853 tai Annikki Lämsä p. 040 740 4135.

Hyvän mielen olympialaiset

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Tervetuloa leikkimieliseen Hyvän mielen olympialaistapahtumaan, joka tarjoaa iloista liikuntaa, naurua ja yhteisöllisyyttä kaikenikäisille. Kokoonnumme ensin Ommaiskortteeriin (Isokatu 47), josta siirrytään yhdessä kohti Mannerheimin puistoa – olympialaisten virallista kisapaikkaa! Varaa päälle mukavat ja joustavat vaatteet. Säävaraus: Mikäli aurinko ei suosi, älä huoli! Hyvän mielen olympialaiset toteutetaan silloin sisällä, joten huolettomat kilpailuhetket toteutuvat säällä kuin säällä.

Puistojooga erityislasten vanhemmille

Hupisaaret Oulu, Suomi

Puistojooga on tarkoitettu kaikille erityislasten ja -nuorten vanhemmille. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Joogakertoja on yhteensä kolme ja voit itse valita, osallistutko esimerkiksi yhdelle kerralla vaiko kaikkiin. Joogakerroille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, voit vaan tulla paikan päälle. Jooga järjestetään Hupisaarilla, Merikosken kalatien lähistöllä

Iloinen iltapäivä

Vaaskela Vaaskiventie 25, Oulu, Suomi

Tervetuloa mukaan iloiseen iltapäivään juhlistamaan tapahtuman 10-vuotisjuhlasynttäreitä! Tapahtuma järjestetään tiistaina 18.6. klo 17.00-19.00 Vaaskelassa (osoitteessa Vaaskiventie 25). Tapahtuma on suunnattu erityislapsiperheille niin, että tervetulleita ovat aivan kaikenlaiset perheet mummeineen, kummeineen ja naapureineen.

Viime kesänä tapahtuma keräsi yhteen jopa 200 kävijää ja tänä vuonna iloitsemme tapahtumasta disco-teeman saattelemana! Pienet sadepisaratkaan eivät menoa haittaa, sillä tapahtuma voidaan järjestää katetussa tilassa. Vaaskelan tilat ovat esteettömät ja tapahtuma on maksuton.