Erityislapsiperheiden ilta Tyrnävällä

Kesäkoti Kolmikanta Kylmäläntie 55, Tyrnävä, Suomi

Tervetuloa erityislapsiperheiden iltaan Kesäkoti Kolmikantaan! Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja arjen huolista irtautumista kauniissa ympäristössä. Illan aluksi nautimme yhteisen iltapalan, jonka jälkeen vanhemmille on tarjolla omaa ohjelmaa kodalla. Lastenhoito on järjestetty tapahtuman ajaksi, joten voitte rauhassa keskittyä omaan hyvinvointiinne. Tule mukaan luomaan yhteistä voimavaraa ja löytämään uusia näkökulmia vanhemmuuteen! Ilmoittaudu mukaan 21.8. mennessä.

Kempeleen Ommaiskahvila

Kempeleen vanha pappila Kuokkamaantie 17, Kempele, Suomi

Tervetuloa omaishoitajien ja läheisten virkistyspäivään. Tämä virkistyspäivä on suunnattu kaikenikäisille omaisistaan huolehtiville ja hoidettaville sekä entisille omaishoitajille. Tapahtuma on maksuton. Tule mukaan nauttimaan mukavasta päivästä, virkistäytymään hyvässä seurassa ja maukkaan ruuan ääressä. Ilmoittaudu 15.8. mennessä

Ommaiskortteerissa tapahtuu

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Kuka on omaishoitaja? Mitä läheisestä huolehtivan kannattaisi tietää? Tilaisuudesta saat hyödyllistä perustietoa ja ajankohtaista tietoa omaishoitajuudesta. Asiantuntijana omaistoiminnan ohjaaja Katariina Päkkilä.

Ommaiskortteerissa tapahtuu

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu, Suomi

Luovilla menetelmillä hyvinvointia – Maalaamisen ja kirjoittamisen voima. Tiesitkö, että luovalla työskentelyllä on tutkitusti positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin? Lämpimästi tervetuloa tutustumaan luoviin menetelmiin purkaa ja työstää ajatuksia ja tunteita. Menetelminä maalaaminen ja kirjoittaminen. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta sinulla ei tarvitse olla. Riittää, että olet avoin kokeilemaan. Luovaan työskentelyyn tarvittavat välineet ovat maksutta käytössäsi.