Maaret Kallio: Inhimillisesti itselle, lempeästi lähelle -luento TÄYNNÄ

Kuvaus tapahtumasta:

LUENTO ON TÄYNNÄ! EI ENÄÄ ILMOITTAUTUMISMAHDOLLISUUTTA! KIITOS!

 

Elämän syvin olemus on kyvyssämme tulla toimeen itsemme kanssa ja taidossamme luoda hyviä ihmissuhteita. Usein kuitenkin katoamme kiireisiin ja epäolennaisuuksiin, eksymme suorittamiseen ja tekemisen vimmaan. Maaret Kallion luennon ytimenä ovat inhimillisen elämän arvot ja konkreettiset taidot. Miten voisi oppia luomaan sovinnollisemman suhteen itsensä kanssa, vaatien viisaasti, mutta muistaen lujan myötätunnon. Miten osaisi olla enemmän aito ihminen itselle ja ennen kaikkea inhimillinen ihminen toiselle?

Ilmoittautuminen luennolle (500 osallistujaa) 24.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.kyselynetti.com/s/MaaretKallio2017  

Mikäli et pääse paikalle, luentoa on mahdollista seurata myös suoratoistona verkossa (100 osallistujaa). Ilmoittautuminen verkkoluennolle 24.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.kyselynetti.com/s/MaaretKallioVerkkoluento

 

Maksuton ja kaikille avoin luento Saalastinsalissa, Pentti Kaiteran katu 1, Linnanmaa, Oulun yliopisto.Luennoitsijana psykoterapeutti, tietokirjailija sekä Lujasti lempeä blogisti Maaret Kallio. Lisätietoa: www.maaretkallio.com.  Luennolla on myynnissä Maaretin uusia kirjoja ”Inhimillisiä kohtaamisia”.

Maaret Kallio

Lisätietoja:

Tapahtuman järjestävät Oulun seudun omaishoitajat ry ja päätösjuhlaansa viettävä Hyvinvoiva Perhe HYPE –hanke osana valtakunnallista omaishoitajaviikkoa.