Rikasta minua! Parisuhdekurssi erityislasten vanhemmille!

helmikuu 20, 2015

Kurssi on täynnä!

Arjessa on keveyttä ja iloa, kun parisuhde kukoistaa. Vanhempien voidessa hyvin myös lapset voivat paremmin. Parisuhdekurssi antaa työkaluja ja mahdollisuuden keskusteluyhteyden kehittämiseen sekä läheisyyden lisäämiseen omassa parisuhteessa. Ohjelmassa on kurssin vetäjien alustuksia parisuhteen voimavaroista ja mahdollisuuksista, puolison kanssa tehtäviä harjoituksia sekä aikaa keskusteluille. Vertaisohjaajina kurssilla toimivat Minna ja Risto Jyrkkä.

Tällä kurssilla

  • keskityt parisuhteen vahvuuksiin ja opit panemaan merkille suhteen hyviä asioita
  • opit ilmaisemaan omia ja vastaanottamaan toisen tunteita, toiveita ja tarpeita
  • saat vinkkejä arkisten ristiriitatilanteiden ratkaisuun

Kurssille ovat tervetulleita vanhemmat, joiden lapsi tarvitsee tavalla tai toisella erityistä tukea (lapsella ei tarvitse olla diagnoosia). Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.
Kurssin hintaan (160€/pari) sisältyvät kurssiohjelma, ruokailut sekä majoitus kahden hengen huoneissa. Kurssitauoilla on mahdollisuus kuntosalin sekä kylpylän käyttöön.
Kurssille otetaan 6 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssin järjestävät yhteistyössä Perheen parhaaksi sekä Hyvinvoiva perhe HYPE -hankkeet.

Kurssipaikalla ei ole järjestetty lastenhoitoa. Jos vanhempien ei ole muuten mahdollista osallistua, Perheen parhaaksi -hanke tukee kotiin palkattavan lastenhoitajan palkkakustannuksissa. Otathan tällaisessa tapauksessa yhteyttä Sini Hirvoseen sähköpostilla sini.hirvonen(at)reumaliitto.fi tai puhelimitse 044 563 0080.
Aiempien kurssien tunnelmista voit lukea Perheen parhaaksi -hankeen sivuilta.

Kurssi on täynnä!