Vauvojen Satuhieronta™

Kuvaus tapahtumasta:

Perheissä, joissa on erityisvauva, toimii Satuhieronta vanhemman ja vauvan vuorovaikutuksen vahvistajana. Lempeissä ja myönteisissä Satuhierontatuokioissa tärkeintä on yhteinen aika vauvan kanssa, vanhemman ja vauvan varhaisvaiheen vuorovaikutuksen tukeminen ja sen merkitys vauvan kehitykselle.

Satuhieronta on menetelmä, jonka avulla voidaan vahvistaa kokonaisvaltaisesti perheen hyvinvointia. Satuhieronta on tarinoiden, satujen ja mielikuvien yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Satuhieronta mahdollistaa lapsen ja vanhemman välisiä jakamattoman huomion hetkiä. Yksi tärkeä satuhieronnan kautta tapahtuvan myönteisen kosketuksen sanattomista viesteistä on: Näen sinut, olet tärkeä ja arvokas. Tätä viestiä jokainen lapsi tarvitsee tasapainoisen kehityksen tueksi.

Satuhierontaryhmä erityisvauvoille ja vanhemmille kokoontuu neljänä peräkkäisenä tiistaina 28.3., 4.4., 11.4. ja 18.4. kello 11.00-12.00

 

Ryhmässä luetaan satuja ja tehdään niihin satuhierontoja. Ryhmä kokoontuu Ommaiskortteerissa, Isokatu 47, 1krs. Tutustutaan Satuhieronnan ydinkohtiin, sadun ja kosketuksen yhdistämiseen sekä Satuhieronnan käytännön toteutukseen. Perehdytään Satuhieronnan monipuolisiin vaikutuksiin, yksittäisen lapsen ja koko perheen hyvinvoinnin tukemisessa. Tarkastellaan myös läsnäoloa ja rentoutumisen merkitystä vanhemman oman hyvinvoinnin näkökulmasta.

Barn

Lisätietoja:

Ilmoittaudu 17.3.2017 mennessä osoitteeseen salla.jamsen@osol.fi tai soittamalla 040 771 0266. Mukaan mahtuu 10 perhettä! Hinta 15€/vauva-aikuinen-pari. Ryhmän vetäjänä toimii perhetoiminnan kehittäjä sekä satuhierontaohjaaja Salla Jämsén. Koulutus pidetään Ommaiskortteerissa, Isokatu 47. 1.krs. Lisätietoa www.satuhieronta.fi ja www.oulunseudunomaishoitajat.fi . Koulutuksen järjestää Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n Hyvinvoiva Perhe HYPE –hanke yhteistyössä Tarina ja Kosketus Oy:n kanssa.