Tule meille töihin perhetoiminnan ohjaajaksi!

Haemme perhetoiminnan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinvoiva perhe-toimintaamme. Kohdennettu toiminta-avustus on suunnattu erityislapsiperheiden tukemiseen teemallisten perheryhmien, ammatillisesti ohjattujen vertaistukiryhmien, yksilöllisen tuen ja tiedotuksen avulla. Tarkoituksena on erityislapsiperheiden vapaa-ajan, osallisuuden ja arjen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä vanhemmuuden ja omaishoitajuuden tukeminen.

Oulun seudun omaishoitajat ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka toimii Oulun seudulla omaishoidon asiantuntijana ja puolestapuhujana. Me autamme omaisistaan huolehtivia henkilöitä ja heidän läheisiään jaksamaan paremmin arjessaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Yhdistyksen @Erityislapsiperheiden asialla -tiimi tukee erityisperheiden arkea ja elämää.

Perhetoiminnan ohjaajan työtehtäviin kuuluu:

Vastaat omalta osaltasi erityisperheille tarjottavasta osallisuutta vahvistavasta vapaa-ajan toiminnasta, joita ovat monipuoliset teemalliset perheryhmät (mm. rentoutuminen, taide, kulttuuri, luonto, liikunta) sekä iloiset perhetapahtumat. Perheiden aikuisille on suunnattu erilaisia parisuhdetoimintoja (mm. teemalliset parisuhdeillat, parisuhdeviikonloput) sekä vanhemmuutta ja omaishoitajuutta vahvistavaa yksilötyötä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu hyvinvoivaperhe.fi -sivuston päivittäminen ja kehittäminen, luentojen ja webinaarien suunnittelu ja toteuttaminen. Toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä viestinnän tehtävät tehdään yhdessä vastaavan perhetyöntekijän kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

Työskentely perheiden kanssa edellyttää joustavuutta, yhteistyökykyä, kohtaamistaitoja ja sopivasti herkkyyttä. Sinulla on takataskussasi erilaisia hyvinvoinnin edistämisen menetelmiä, joita voit käyttää perheiden hyödyksi. Erityisryhmäosaaminen sekä yksilötyön menetelmät katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös innovatiivisuutta ja motivoitunutta työotetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8.00-16.00 välillä, mutta perheiden ryhmätoiminnot painottuvat pääasiassa iltaan, joten iltatyöskentelyn on oltava mahdollista. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Koulutusvaatimuksena on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto. Edellytämme aikaisempaa kokemusta erityisryhmien sekä erityisperheiden kanssa työskentelystä, sekä ryhmän ohjauksesta. Edellytämme hakijalta myös vähintään viiden vuoden työkokemusta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät verkostoitumis-, vuorovaikutus- sekä viestintätaidot. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan G26. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö, josta löydät itsellesi kivat työkaverit. Hyvät henkilöstöedut tukevat työssä jaksamistasi ja hyvinvointiasi.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan Salla Jämsénille sähköpostilla 19.5. mennessä osoitteeseen salla.jamsen@osol.fi. Haastattelut pidetään viikolla 21, tiistaina ja torstaina. Lisätietoja puhelimitse Salla Jämséniltä 29.4. klo 10.00-13.00, p. 040 7710 266. Työsuhde käynnistyy 1.8.2024.

Posted in Yhdistys vinkkaa, Yleinen and tagged , , .