Tuu meille töihin!

Haemme hankevastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen STEA:n rahoittamaan Jousi-hankkeeseen. Hanke on alkanut toukokuussa 2021 ja kestää kolme vuotta eli kevääseen 2024. Työntekijä toimii hankkeessa vastaavana perhetoiminnan kehittäjänä, jonka työparina työskentelee perhetoiminnan kehittäjä.

Hankkeen tavoitteena on erityislapsiperheiden vanhempien (omaishoitajat) muutosresilienssin vahvistamiseen elämänkaaren muutosvaiheissa yksilöllisen ja ryhmämuotoisen tuen, sekä osallisuuden vahvistamisen avulla. Muutosvaiheita ovat esimerkiksi erityisvauvan syntymä, diagnoosin saaminen, koulun aloittaminen, itsenäistymisvaihe jne. Toisena tavoitteena on vahvistaa omaishoitajien vaikuttamismahdollisuuksia ja osallisuutta kohderyhmää koskevassa päätöksenteossa valmisteluvaiheessa olevalla Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on sosiaali-, terveys- tai muun soveltuvan alan vähintään AMK-tasoinen korkeakoulututkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehittämistyöstä, ryhmän ohjaustaitoja, sekä kohderyhmän eli erityislapsiperheiden tuntemusta. Työskentely erityislapsiperheiden kanssa edellyttää joustavuutta, yhteistyökykyä, kohtaamistaitoja ja sopivasti herkkyyttä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta ja motivoitunutta työotetta.

Vastaavan hanketyöntekijän tehtäviä ovat muun muassa hankkeen koordinoinnista, seurannasta, arvioinnista, raportoinnista ja tavoitteiden saavuttamisesta vastaaminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu hankesuunnitelman mukainen käytännön työ perheiden kanssa, toimintojen suunnittelu, toteuttaminen ja viestinnän tehtävät yhdessä hanketyöntekijän kanssa.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan G29.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV toimitetaan yhdistyksen toiminnanjohtaja Minnamaria Salmiselle sähköpostilla 26.9.2021 mennessä, osoitteeseen yhdistys@osol.fi. Lisätietoja numerosta 040 5665 865, jätäthän viestin vastaajaan, jos en pysty vastaamaan puheluusi.

Haastattelut pidetään perjantaina 1.10. ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Oulun seudun omaishoitajat ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka toimii Oulun seudulla omaishoidon asiantuntijana ja puolestapuhujana. Tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa, edistämme omaishoitajien oikeuksia ja kehitämme innovatiivisia palveluita. Yhdistys on arvostettu työnantaja, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kehittämishankkeiden hallinnoinnista. Työhön sisältyy hyvät työsuhde-edut ja mukava työyhteisö. Yhdistyksessä työskentelee 11 sosiaali-, terveys- ja muun alan ammattilaista. Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Posted in Ajan hermolla, Yhdistys vinkkaa and tagged , .