Vuoden omaishoitajateko-palkinnon saajat on valittu

Vuonna 2014 jaetaan ensimmäisen kerran Vuoden omaishoitajateko-palkinto. Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry ja ODL Säätiö haluavat muistaa palkinnolla omaishoitajaa tai etäomaishoitajaa, joka arvostaa omaa hyvinvointiaan, huomioi omat voimavaransa, on tietoinen oikeuksistaan omaishoitajana ja osallistuu omien voimavarojensa mukaan omaishoitajayhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Vuosittainen palkintosumma on 1000 €, palkinnon lahjoittaa ODL Säätiö.

Vuoden omaishoitajateko -palkinnon saajat valitsi Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n sekä ODL Säätiön yhteinen toimikunta. Palkinto jaettiin tällä kertaa kolmen omaishoitajan kesken. Palkinnon saavat puolisonsa omaishoitaja Aaro Väyrynen, kahden erityistä tukea tarvitsevan lapsensa omaishoitaja Jaana Kuokkanen, sekä siskonsa etäomaishoitaja Lidija Harju. He kaikki saavat 350 euron lahjakortin, jonka voivat käyttää omaan hyvinvointiinsa ja virkistykseensä. Palkinnot jaetaan Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n joulujuhlassa Iissä 9.12.2014.

Lisätietoja antaa Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n toiminnanjohtaja Minna Salminen, puh. 040-5665 865 tai minna.salminen(at)osol.fi

 

Posted in Yleinen.