Vapaaehtoiset

Vuoden vapaaehtoistoiminta -kunniamaininnan saajaa etsitään

Juhlavuoden kunniaksi vuonna 2018 jaetaan yhdistyksemme Vuoden vapaaehtoistoiminta – kunniamaininta. Oulun seudun omaishoitajat ry haluaa muistaa kunniamaininnalla vapaaehtoista/vapaaehtoisia. Kunniamaininnan saaja voi olla porukka/yksi henkilö. Kriteereitä kunniamaininnan myöntämiselle ovat:

  • Vapaaehtoinen/vapaaehtoiset ovat mukana omien voimavarojen ja mahdollisuuksien mukaan. Yhtä arvokasta on se, että vapaaehtoistoimintaa tehdään kerran vuodessa tai viikoittain.
  • Vapaaehtoiset ovat tietoisia oikeuksistaan.
  • Vapaaehtoistoiminnassa korostuu aito läsnäolo, yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen.

Vuoden vapaaehtoistoiminta – kunniamaininnan saaja valitaan Oulun seudun omaishoitajat ry:n toiminta-alueelta ja tämän valitsee Oulun seudun omaishoitajat ry:n hallitus. Kunniamaininnan saaja/saajat julkaistaan Valtakunnallisella omaishoitajien viikolla marraskuun lopulla.

Kunniamaininnan saajaa voi ehdottaa 17.11 mennessä sähköpostilla minnamaria.salminen@osol.fi tai kirjeitse Oulun seudun omaishoitajat ry/Minnamaria Salminen, Isokatu 47, 90100 Oulu. Ehdotus tulee perustella kriteereillä, mutta ehdokkaan ei tarvitse täyttää kaikkia kriteereitä.

Kunniamaininnan saaja julkaistaan Valtakunnallisella omaishoitajien viikolla marraskuun lopulla ja kunniamaininta jaetaan 30.11 yhdistyksen jäsenille tarkoitetussa juhlassa Ravintola Rauhalassa.

Posted in Vapaaehtoistoiminta, Yleinen and tagged .