Tilastoja

Tälle sivulle keräämme tilastoja infograafien muodossa vuosittain yhdistyksen toiminnasta. Infograafit saat isommaksi klikkaamalla niitä kerran.

Vuoden 2019 tilastoja

Infograafi vuoden 2019 vapaaehtoistoiminnan tilastoista

Vapaaehtoistoiminnan tilastot vuonna 2019

Vuonna 2019 mukaan toimintaan tuli 7 uutta vapaaehtoista, joista yksi oli mies ja 6 naista. Yhteensä vapaaehtoisia oli mukana toiminnassa 62 henkilöä, joista 9 oli hallituksen jäsentä. Näistä 62 henkilöstä 10 oli miestä ja 43 naista. Mukana vapaaehtoistoiminnassa oli 4 omaishoitajaa. Lisäksi mukana oli 14 entistä omaishoitajaa. Vapaaehtoisten keski-ikä nousi hieman edellisestä vuodesta ollen 54 vuotta ja vapaaehtoiset tekivät vapaaehtoistoimintaa yhteensä 1420 tuntia.

Infograafi vuoden 2019 omaishoitajien ohjaus- ja neuvontatilastoista

Omaishoitajien ohjaus- ja neuvonta tilastot vuonna 2019

Omaishoitajien sovittuja ohjaus- ja neuvontatapaamisia toteutettiin yhteensä 163 kertaa, kotikäyntejä 40 kertaa, erilaisten lomakkeiden täyttöapua annettiin 51 kertaa.        Soittoja Omaishoitajien palvelevaan puhelimeen tuli 320 kappaletta. Kävijöitä Ommaiskortteerissa (ilman sovittua tapaamista/ryhmää/tapahtumaa) oli yhteensä 254 henkilöä. Soittoja Ommaiskortteeriin, yhdistyksen puhelimeen tuli 160 kappaletta.