Lahjoita

Tule mukaan tukemaan omaishoitajia!

Oulun seudun omaishoitajat ry:n toimintaa rahoitetaan suurimmalta osalta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n myöntämillä hankerahoituksilla. Jotta yhdistyksen toiminta voidaan jatkossakin varmistaa, on lahjoituksilla suuri merkitys yhdistykselle tulevaisuudessa.
Oulun seudun omaishoitajat tarvitsee toimintansa tueksi sekä yksityishenkilöiden että yritysten tukea. Liittymällä kannattajajäseneksi, tekemällä lahjoituksen tai testamenttivaroin muistamalla olet mukana tukemassa tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi.

Lahjoitukset, testamentit ja kannattajajäsenyys

Voit tehdä oheisilla tilitiedoilla yhdistyksellemme haluamasi suuruisen lahjoituksen tai toiveen merkkipäivälahjoituksesta; merkkipäivän kunniaksi voi tehdä lahjoituksen yhdistykselle lahjan sijaan. Lahjoitustuotot ohjataan suoraan omaishoitajien ja heidän läheistensä virkistykseen, koulutukseen ja neuvontaan sekä vertaistukitoimintaan.

Lahjoituksen voi tehdä suoraan Oulun seudun omaishoitajat ry:n tilille: Rahankeräystili: FI02 5740 5820 0310 55 Osuuspankki, viitteeksi viesti ”LAHJOITUS”
Rahankeräyslupa nro RA/2018/444, luvan päiväys 30.04.2018.
Keräys on tarkoitettu toimeenpanna ainoastaan Oulun poliisilaitoksen alueella.
Voimassaoloaika: 01.05.2018-31.12.2019.

Kerättävillä varoilla rahoitetaan omaishoitajien, etäomaishoitajien ja vapaaehtoisten virkistys- ja ohjaustoimintaa. Tapahtumissa on osallistujia yleensä 30-70 henkilöä, hieman riippuen tapahtuman luonteesta. Tapahtumat järjestetään yleensä omissa tiloissa. Lisäksi tehdään matkoja, retkiä ja teatterireissuja.

Myös yhdistykselle osoitetut testamenttivarat ovat yksi tärkeä osa toimintamme tukemista. Testamentti on juridinen asiakirja, jonka laatimisessa on hyvä käyttää asiantuntija-apua, esim. lakimiestä tai pankin tarjoamia lakipalveluja.

Voit myös tukea toimintaamme liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenenä tuet toimintaamme vuosittain maksetulla kannattajajäsenyys –maksulla, jonka suuruuden voit itse määrittää elämäntilanteesi mukaan (minimi 50 euroa /vuosi). Lue lisää kannattajajäsenyydestä

Kiitos tuestasi!