Lahjoita

Tule mukaan tukemaan omaishoitajia!

Oulun seudun omaishoitajat ry:n toimintaa rahoitetaan pääasiassa osalta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n myöntämillä rahoituksilla. Jotta yhdistyksen toiminta voidaan jatkossakin varmistaa, on lahjoituksilla suuri merkitys yhdistykselle tulevaisuudessa.

Merkkipäivälahjoitukset, testamentit ja kannattajajäsenyys

  • Voit tukea yhdistyksen arvokasta ja tärkeää toimintaa ohjaamalla merkkipäivämuistamisesi yhdistykselle. Sekä yksityiset henkilöt, että yritykset voivat pyytää tekemään lahjoituksen omaishoitajien tukemiseen mahdollisen muun muistamisen sijaan. Näin saat hyvän mielen sekä itsellesi, että lahjoituksen tekijälle.
  • Myös yhdistykselle osoitetut testamenttivarat ovat yksi tärkeä osa toimintamme tukemista. Testamentti on juridinen asiakirja, jonka laatimisessa on hyvä käyttää asiantuntija-apua, esim. lakimiestä tai pankin tarjoamia lakipalveluja. Lisätietoja testamenttilahjoituksesta: vs. toiminnanjohtaja Minna Hernberg, 040 566 5865 tai minna.hernberg@osol.fi 
  • Voit myös tukea toimintaamme liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenenä tuet toimintaamme vuosittain maksetulla kannattajajäsenyydellä, jonka suuruuden voit itse määrittää elämäntilanteesi mukaan (minimi 50 euroa /vuosi). Lue lisää kannattajajäsenyydestä.

Kiitos tuestasi!