Yhdistyksen työntekijätMinnamaria Salminen
toiminnanjohtaja
Sosionomi (AMK)
 040 566 5865

Olen Minnamaria Salminen, yhdistyksen toiminnanjohtaja. Olen koulutukseltani sosionomi AMK, vuosimallia 1998. Lisäkoulutuksena olen suorittanut mm. taloushallinnon ammattitutkinnon sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana sen perustamisesta, eli vuodesta 1998 lähtien, sillä olen toinen perustajajäsenistä. Toiminnanjohtajana vastaan mm. yhdistyksen taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta, sekä yhdistyksen toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Edunvalvonta ja vaikuttamistyö ovat myös keskeisiä asioita työssäni. Näiden 20 vuoden aikana olen työskennellyt myös useissa yhdistyksen hankkeissa, kehittäen uusia omaishoitajia tukevia toimintamuotoja. Koen tekeväni tärkeää ja merkityksellistä työtä omaishoitajien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi. Uusperheeseemme kuuluu yhteensä 6 lasta ja 5 lapsenlasta. Nuorimmainen, 16-vuotias poikamme, asuu vielä kotona kanssamme. Vapaa-ajalla harrastan matkustelua mieheni kanssa, sekä käymme teatterissa ja konserteissa.


Marjo-Riitta Pekkala
järjestösihteeri
Merkonomi
08 882 1690

Olen Marjo-Riitta Pekkala, työskentelen yhdistyksen järjestösihteerinä ja olen koulutukseltani Merkonomi. Olen toiminut monenlaisissa tehtävissä elämäni aikana ja järjestötyössä nyt viimeiset 11 vuotta. Työni pitää sisällään monenlaisia mukavia ja mielenkiintoisia asioita, jäsentietojen ylläpidosta yhdistyksen varainhankintaan ja kaikkea siltä väliltä. Ihmisläheinen työ on minun juttuni. Parasta, mitä päivittäin työssäni kohtaan ovat ihmiset. Kuuntelen mielelläni iloja ja suruja ja tuntuu hienolta, jos olen voinut auttaa jotakuta. Vapaa-ajalla mieheni kanssa käymme teatterissa, konserteissa ja ruuanlaitto on yhteinen intohimomme.


Heini Kemola
omaishoidon ohjaaja
Erik. sairaanhoitaja
040 526 8105

Olen Heini Kemola, koulutukseltani erikoissairaanhoitaja. Omaishoitajat ja heidän arki on tullut minulle tutuksi myös kaikesta aikaisemmasta kliinisestä hoitotyöstäni parinkymmenen vuoden ajalta. Akuutissa hoitotyössä omaisen neuvonta ja ohjaus tapahtui useimmiten joko hoitotyön yhteydessä tai kotiuttamistilanteessa. Nykyisessä työssäni ohjaan, neuvon ja tuen omaishoitajaa hänen arjessaan niin puhelimitse kuin henkilökohtaisten tapaamisten kautta. Koen oman työni mielekkääksi ja tärkeäksi ja siinä nimenomaan ihmisten yksilöllinen kohtaaminen, ajan antaminen ja heidän kuunteleminen. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta ja kolme lastenlasta. Vapaa-ajalla liikun ja käyn kuntosalilla.”


Marja Heikkinen
omaistoiminnan ohjaaja
Kuntoutuksen ohjaaja (AMK)
040 501 9119
Olen Marja Heikkinen. Toimin omaistoiminnan ohjaajana yhdistyksessämme. Koulutukseltani olen kuntoutuksenohjaaja AMK. Olen aloittanut työskentelyn yhdistyksessämme v. 2012. Järjestötyön kokemusta minulle on kertynyt vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen olin töissä päiväkodissa noin 15v. Tykkään tehdä töitä omaishoitajien ja vapaaehtoisten parissa. Asiakkaiden kohtaamiset ovat mielestäni työni timantteja. Vapaapäiviäni täyttää epäsäännöllinen kuntoilu sekä erityisesti ensimmäisen lapsenlapsen kanssa touhuilu. ”

Minna Hernberg
vastaava omaistoiminnan ohjaaja
Sosionomi (AMK)
040 559 7766

Olen Minna Hernberg, vastaava omaistoiminnan ohjaaja ja vastuualueeseeni yhdessä lähityökaverini Marja Heikkisen kanssa kuuluu Ihimisen Lähelle -toimintakokonaisuus; Ommaiskahvilat, Ommaisraadit, Elämäniloa-kurssit, Ovet -valmennukset, vapaaehtoistoiminta, kummiopiskelijatoiminta sekä ensitiedon jakaminen. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja työvuosien aikana olen hankkinut erilaista lisäkoulutusta, viimeisempänä suoritin Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Omaishoitajien ja heidän läheisten kanssa erilaisissa työtehtävissä olen toiminut jo 20 vuoden ajan. Perheeseeni kuuluu kolme ihanaa lasta, kaksi poikaa ja yksi tyttö. Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa, tanssia tai viettää aikaa lasten ja ystävien parissa. Toimin aktiivisesti kotikyläni Nuorisoseurassa vapaaehtoistoimijana lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa. Elämänmyönteinen, innostunut, iloinen ja toiveikas elämänasenne ovat osa minua.”


Tiia Ikonen
perhetyön kehittäjä
FM, Sosionomi (AMK)
040 771 1832

Olen Tiia Ikonen perhetyön kehittäjä Erityistä Energiaa – hankkeessa. Koulutustaustani koostuu filosofian maisterin tutkinnosta, humanistisista tieteistä sekä sosionomi AMK – tutkinnosta. Kaiken maailman lisäkoulutuksia on tullut keräiltyä; esimerkiksi ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus tuli koluttua nykyisen työsuhteen kuluessa. Vapaa-aikaani käytän erilaisten yhdenvertaisuussateenvarjon alla oleviin vapaaehtoistoimiin, menneisyyden kaiveluun sekä geokätköilyyn.”


Salla Jämsén
vastaava perhetyön kehittäjä
Kuntoutuksen ohjaaja (YAMK)
040 771 0266

Olen Salla Jämsén, vastaava perhetyön kehittäjä yhdistyksemme Erityistä Energiaa – hankkeessa. Valmistuin vuonna 2004 Kuntoutuksen ohjaajaksi AMK ja vuonna 2013 suoritin kuntoutuksen ylemmän korkeakoulututkinnon. Lisäkoulutuksena minulla on satuhierontaohjaajan, vauvahierontaohjaajan sekä lapsijoogaohjaajan koulutukset. Olen työskennellyt yhdistyksessä yhteensä noin yhdeksän vuotta. Nautin valtavasti nykyisestä työstäni, jossa saan työskennellä erityislapsiperheiden kanssa. Kotonani mellestää myös ihanaa seuraa, 7-vuotias tytär ja 10-vuotias poika. Vapaa-aikani täyttää lasteni harrastukset sekä heidän kanssaan yhdessä puuhailu. Omiin harrastuksiini kuuluvat jooga, kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä unelmointi.


Johanna Sumén
viestintäassistentti
Datanomi
040 161 3021

Olen Johanna Sumén, työskentelen yhdistyksen viestinnän parissa, mihin kuuluu mm. nettisivut, sosiaalinen media, jäsentiedote Kortteeriuutisten taittaminen ja tiedottaminen yhdistyksen toiminnasta. Vapaa-aikani kuluu elokuvien, valokuvauksen, pelaamisen ja lenkkeilyn parissa tai reippaan 9v kummityttöni kanssa.


Tuukka Reinikainen
perhetyön kehittäjä
Sosionomi (AMK)
040 771 5272

Olen Tuukka Reinikainen, ja toimin perhetyön kehittäjänä yhdistyksen Erityistä Energiaa -hankkeessa. Olen valmistunut sosionomiksi Oulun Seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2004. Perheeseeni kuuluvat vaimoni, sekä kolme poikaamme. Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen kanssa touhuten, kitaraa soittaen ja laulaen sekä aina mahdollisuuksien mukaan Savon sydänmailla luonnon äärellä.

sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@osol.fi