Rokuan kylpylämatka

Rokua Health & Spa Kuntoraitti 2, Rokua

Virkistäydy Rokualla! Lähde mukaan virkistäytymään, rentoutumaan ja kokemaan mukavia asioita yhdessä muiden omaishoitajien kanssa! Lähdemme maanantaina 9.8. klo 12.00 Oulun linja-autoasemalta. Palaamme keskiviikkona 11.8. klo 11.00. Matkan hinta on yhdistyksen jäsenille 120 €/hlö ja muille 130 €/hlö.
Sitovat ilmoittautumiset 30.7. mennessä Heinille p. 040 526 8105 tai Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeriin p. 08 882 1690.

Millaisella tuolilla istut?

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu

Tukena muutoksessa – hankkeen syksyn aloitustapahtuma. Yli 65-vuotiaalle omaishoitajalle, jonka läheinen on siirtymässä tai juuri siirtynyt pitkäaikaishoitoon. Jutellaan ja pohditaan roolia omaishoitajana tai omaisena. Kuulet myös syksyn tulevasta toiminnasta ja tarjolla kakkukahvit! Ilmoittaudu 6.8. mennessä Kaisalle, p. 0400 168 792 tai kaisa.hartikka@osol.fi

Tukena muutoksessa -ryhmä

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu

Oletko yli 65-vuotias omaishoitaja ja pohdit läheisesi siirtymistä kodin ulkopuoliseen pitkäaikaishoivaan? Tukena muutoksessa -ryhmä on tarkoitettu juuri tähän elämäntilanteeseen. Ryhmästä saat vertaistukea sekä tukeajaksamiseen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen erilaisen toiminnan muodossa. Ryhmän tarkoituksena on tarjota tukea nykyhetkeen sekä yhdessä valmistautua muutostilanteeseen. Lisätietoa ja ilmoittautuminen
Teijalle 5.8. mennessä, p. 0400 167 764, teija.viitajylha@osol.fi

Omaishoitofestarit

Mannerheiminpuisto Mannerheiminpuisto, Oulu

Koko perheen iloinen viihdetapahtuma Mannerheiminpuistossa.

Menossa mukana: Reenikaane family, Pentti Punkin syntymäpäivät, Äijäbaletti ja Susanna Holma. Sekä yhteistyökumppanimme: Caritas, ODL ja Rokua.

Tien toisella puolella Ommaiskortteerissa Isokatu 47, katutaso löytyy jäätelöbaari! Tarjolla myös kahvia ja teetä. Jäätelöbaari on lähidemokratiatunnustuksen palkinto. Mukana myös Oulun kaupungin lähidemokratiatoimikunnan jäseniä.

Limingan Ommaiskahvila

Limingan seurakuntatalo Pappilantie 6, Liminka

Puutarhajuhlat seurakuntatalon pihalla! Täytekakkukahvitarjoilu. Tilaisuuden teemana on hatut, joten toivomme, että osallistujat käyttäisivät hattua tapahtumassa.

Ommaiskahvila on matalan kynnyksen vapaamuotoinen kohtaamispaikka, johon voi tulla hakemaan tietoa, keskustelemaan, virkistäytymään, kahvittelemaan ja tapaamaan muita omaishoitajia. Ommaiskahvilan ovet ovat avoinna ikärajattomasti kaikille omaistaan hoitaville ja heidän läheisilleen. Virallista omaishoitajuutta tai yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita ja tervetulleita ovat myös he, jotka vasta pohtivat omaishoitajaksi ryhtymistä tai ovat pestistään jo luopuneet.