Miesomaishoitajien toiminnallinen vertaisryhmä

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47Oulu,

Mies! Oletko omaishoitaja? Kaipaatko vertaistesi seuraa? Tule mukaan miesomaishoitajien toiminnalliseen vertaisryhmään! Osallistujat pääsevät vaikuttamaan ryhmän sisältöön. Kokoontumiset Ommaiskortteerissa, Isokatu 47, katutaso. Ryhmää ohjaa Mikko. Ilmoittautuminen: Marja Heikkinen p. 040 501 9119.

Tunne tunteesi – kurssi omaishoitajalle

Caritas Metsolan kartano Mielikintie 8Oulu,

Mitä tunnen? Miksi tunnen näin? Miten tunteet näkyvät minussa ja käytöksessäni? Mitä tunne haluaa minulle viestittää? Tule mukaan tärkeiden aiheiden äärelle muiden omaishoitajien kanssa!

Kurssi on maksuton ja tarkoitettu yli 65-vuotiaille omaishoitajille. Tarjolla välipalaa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset ti 18.10. mennessä Teija Viitajylhä p. 0400 167 764

Oulun seudun omaishoitajat ry syyskokous

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47Oulu,

Yhdistyksen syyskokous pidetään tiistaina 26.10. klo 18.00 alkaen Oulun seudun omaishoitokeskuksessa Ommaiskortteerissa, Isokatu 47, katutaso, Oulu. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Elämänvaloa -kurssi

Oulun palvelusäätiön Keskustan palvelukeskus Nummikatu 24Oulu,

Oletko yli 65-vuotias ja hoidettavasi on siirtynyt kodin ulkopuoliseen pitkäaikaishoitoon? Läheisen muutto hoivakotiin on suuri elämänmuutos, joka vaikuttaa elämään monella tavalla. Elämänvaloa -kurssilla tarjoamme tukea juuri tähän omaishoitajuuden muutostilanteeseen. Menneisyyden ja nykyhetken hyväksymisen myötä on mahdollista löytää jälleen uskoa tulevaan.

Ovet-valmennus erityislasten vanhemmille

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47Oulu,

Ovet-valmennus® omaishoitajien tukena tuo eväitä omaishoitajuuteen. Valmennuksen punaisena lankana on omaishoitajien vahvuuksien tukeminen ja uusien voimavarojen löytäminen yhdessä toisten omaishoitajien kanssa. Eniten hyötyä valmennuksesta on vanhemmille, joiden erityislapsi on alle 18-vuotias. OVET-valmennus on osallistujille maksuton. Voit osallistua myös etäyhteydellä, ilmoittautuminen 25.10. mennessä.