Omaisyhteistyön seminaarissa yhteisellä asialla

Omaisyhteistyön seminaari järjestettiin 3.5.2022 Oulussa Wegelius-salissa. Seminaariin oli kutsuttu Oulun seudun ikääntyneitten pitkäaikaishoitopaikkojen henkilökuntaa. Seminaari sai hyvän vastaanoton ja palaute oli erinomaista.

Millaista on hyvä omaisyhteistyö Oulun seudulla?

Olemme julkaisseet selvityksen: Hyvä omaisyhteistyö Oulun seudulla. Selvityksessä kuvataan, millaista on hyvä omaisyhteistyö ikääntyneitten pitkäaikaishoitoa tarjoavissa hoitopaikoissa Oulun seudulla.

Selvityksessä ilmenee kattavasti käytössä olevat omaisyhteistyön tavat.

Geronomiopiskelija Johannan mietteitä

Minut otettiin lämmöllä vastaan ja ei tarvinnut tuntea oloaan ulkopuoliseksi. Pääsin monenlaiseen toimintaan mukaan. Oli hienoa päästä suunnittelemaan toimintaa esimerkiksi messuille ja mukanaolo erilaisissa yhteistyöpalavereissa ja tutustumiskäynneillä avasi kenttää vieläkin laajemmin.

Kevään ”Muista hyvinvointisi!” -kiertue

Muista hyvinvointisi -kiertue starttaa 9.5. Tule tutustumaan toimintaamme ja hakemaan tietoa mm. aivoterveyteen, omaishoitajuuteen ja hyvinvointiin liittyen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Hyvinvointi

Työharjoitteluni on päättymässä. Tämä on ollut todella antoisaa ja koskettavaa aikaa. Olen saanut olla mukana kaikessa ja kokemustyökalupakkiin on paljon laitettavaa. Minut otettiin niin lämpimästi ja avoimesti vastaan, että olen kieltämättä ollut vähän hämilläni. Tässä työyhteisöstä huokuu hyvinvointi ja se näkyy kaikessa.

Donitsikahveilla Ommaiskortteerilla

Donitsikahvit toivat mukavasti kiinnostuneita Ommaiskortteerille keskiviikkona 30.3.  Tapahtuman aikana myös suunniteltiin yksin ja yhdessä mahdollista tulevaa toimintaa niin entisille kuin nykyisille omaishoitajille.

Ommaiskortteerissa hoitotahdosta asiaa

Ommaiskortteerissa tapahtuu keskiviikkona 16.3. vieraana oli asiantuntija Tiina-Leena Kurki, aiheena hoitotahto. Tapahtumaan osallistui 28 henkilöä, osa heistä etänä. Illan aikana heräsi keskustelua mm. elvytyskiellosta ja siitä, kuka saa nähdä hoitotahdon tiedot.

Mitä on omaishoitajan hyvä mielen hyvinvointi?

Mitä on omaishoitajan hyvä mielen hyvinvointi? Yhdistyksemme vuoden 2022 teemana on: ”Hyvinvointia omaishoitajille yhdessä toimien”. Teema tulee näkymään koko vuoden ajan kaikessa viestinnässä ja toiminnoissamme. Muista seurata blogiamme mihin tulee kuukausittain hyvinvointiteemaisia postauksia.

Uusi Kortteeriuutiset lehti on ilmestynyt

Voit hakea nyt myös oman kukkaisen Kortteeriuutiset -lehden meiltä, uusin numero on nyt julkaistu täynnä ajankohtaisia tapahtumia ja asiaa! Tuuhan käymään, Isokatu 47, katutaso, Oulu. Ovet on auki arkisin klo 10.00-14.00.