Tarvitsetko vapaaehtoisen apua?

Oletko vanhuksen, vammaisen lapsen tai pitkäaikaissairaan henkilön omaishoitaja tai perheenjäsen? Kaipaatko henkilöä, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksiasi? Meidän vapaaehtoiset kyläkummit toimivat ystävinä omaishoitoperheille.

Vapaaehtoisen käynnit ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Vapaaehtoinen ei kuitenkaan voi ottaa hoidollista vastuuta hoidettavasta. Vastuu on aina omaishoitajalla. Kokemuksemme mukaan vapaaehtoinen voi olla suureksi iloksi ja avuksi omaishoitajalle.

 

Erityislapsen vanhempi, kaipaatko vertaista juttukaveria?

Haluaisitko vaihtaa ajatuksia toisen vanhemman kanssa, joka ymmärtää mistä puhut? Ole rohkeasti yhteydessä vertaisvanhempaamme Sailaan. Alla Sailan esittely itsestään sekä yhteystiedot:

“Olen Saila, 29-vuotias sosionomi ja 4- ja 6-vuotiaiden erityispoikien äiti. Matkani äitinä ei ehkä ole tai tule olemaan se mutkattomin taival, mutta olen saanut myös paljon iloa vanhemmuudesta ja kokea ihania onnistumisen hetkiä, joiden voimalla on hyvä porskuttaa eteenpäin. Olen hakeutunut vertaistoimintaan mukaan siksi, että olisin hyötynyt siitä aikanaan itsekin hurjasti. Tiedän hyvin, miten helpottavaa on voida jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden kanssa, jotka ymmärtävät erilaista vanhemmuutta omakohtaisesti. Meidän perheen haasteet liittyvät kehitysvammaisuuteen, mutta minuun saa halutessaan ottaa vapaamuotoisesti yhteyttä oli tilanne mikä vain – juteltavaa ja jaettavaa varmasti riittää.”

Sailan sähköpostiosoite saila.autto@icloud.com