Kahvitteluhetki Kortteerissa

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri Isokatu 47, Oulu

Tule porisemaan kahvikupposen äärellä ja viettämään mukava hetki muiden seurassa aina maanantaisin klo 12.00-13.00. Tarjolla myös erilaisia lauta- ja korttipelejä mielenvirkistykseksi. Tervetuloa kahvittelemaan, pelailemaan tai vain oleilemaan.

Omaishoitajien hyvinvointituokio Iissä

Iisi-areenan 2. krs nuorisotila Kisatie 2, Ii

Hyvinvointituokiot on tarkoitettu omaishoitajille, jotka kaipaavat tietoa ja tukea elintapamuutoksiin. Tuokioissa on vaihtuvat terveyttä ja hyvinvointia tukevat teemat ja tapaat muita omaishoitajia. Voit osallistua tuokioon yhdessä hoidettavan läheisen kanssa. Ei tarvitse olla omaishoidontukisopimusta. Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita tuokioihin.

Muhoksen Ommaiskahvila

Muhoksen päiväkeskus Töllintie 3, Muhos

Yhteinen Ommais- ja muistikahvila! Puhetta omaishoidosta ja muistiasioista. Yhteistyössä Oulun Seudun Muistiyhdistys ry:n kanssa.

Ommaiskahvilat ovat matalan kynnyksen vapaamuotoisia kohtaamispaikkoja, joihin voi tulla hakemaan tietoa, keskustelemaan, virkistäytymään, kahvittelemaan ja tapaamaan muita läheistään hoitavia. Ommaiskahvilan ovet ovat avoinna ikärajattomasti kaikille läheistään hoitaville ja heidän läheisilleen. Yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita. Lämpimästi tervetuloa mukaan!