Iloinen iltapäivä

Keskikesän kynnyksellä, 14.6. 2019 Oulun seudun omaishoitajien Erityistä energiaa -hanke järjesti Oulun Hietasaaressa jo perinteeksi muodostuneen, kaikenlaisten perheiden iloisen kesätapahtuman, Iloisen iltapäivän. Tapahtuma järjestettiin tänä vuonna yhteistyössä Vanhempainliiton, sekä Auta Lasta ry:n kanssa. Mukana tapahtumassa oli myös Vammaisten lasten- ja nuorten tukisäätiöltä Tulisalama -lohikäärme, joka on kevään ja kesän aikana kierrellyt kerhoja ja lasten tapahtumia, keräten ystäväkirjaansa lasten unelmia ja toiveita. Tapahtumapaikkana kesäiselle ilakoinnille oli tänäkin vuonna Oulun eläkeläiset ry:n hallinnoima Vaaskela, joka esteettömillä tiloillaan sekä vehreällä ja luonnonkauniilla ympäristöllään on soveltunut toiminnallisen kesätapahtuman näyttämöksi jo vuosia.

Viime vuoden tapahtuman tapaan tänäkin vuonna sateen uhka leijui tapahtumapäivän ympärillä, mutta iloksemme sää suosi kuin suosikin juhlijoita, vaikkei varsinaisiin hellelukemiin yllettykään. Leppoisan aurinkoisessa ja tuulisessa säässä kävijöitä oli n. 130 henkilöä. Mukava lukumäärä toiminnalliselle pihatapahtumalle, kun samaan aikaan lähistöllä operoinut Suomen Tivoli oli myös kilpailemassa perheiden osallistumisesta. Iloinen Iltapäivä oli perheille maksuton tapahtuma (ainoastaan hattarasta perittiin 1€ maksu) ja tarjontaan kuului mm. makkaran paistoa, mehua, pihapelejä, Liikkuvan Laulurepun konsertti, ilmakitaroinnin mm -finalistin Aapo Raution ilmakitashow, arvontaa, järjestötietoutta sekä meiltä, että yhteistyökumppaneiltamme sekä tietysti mukavaa yhdessäoloa.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ihanille perheille sekä tapahtuman järjestämisessä mukana olleille tahoille! Oikein aurinkoista ja ihanaa kesää kaikille! Ensi vuonna uusiksi!

Posted in Omaishoito.