Kunniamerkki Heini Kemolalle

Tasavallan Presidentti myönsi ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä 6.12.2021. Oulun seudun omaishoitajat ry:n omaishoidon ohjaaja, erikoissairaanhoitaja Heini Kemolalle myönnettiin Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan I luokan mitali kultaristein.

Heini Kemola on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran omaishoitajien tukijana ja auttajana Oulun seudun omaishoitajat ry:ssä. Sitä ennen hän on toiminut pitkään vaativissa kliinisen sairaanhoidon tehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Heinin työnkuvaan kuuluu tällä hetkellä erittäin vaikeissa tilanteissa olevien omaishoitajien ohjaaminen ja neuvonta sekä monenlainen auttaminen. Heinin lämmin ja kunnioittava kohtaaminen ihmisen kanssa on hänen suuri vahvuutensa. Hän osaa kuulla ja kuunnella ihmisiä, kohdata heidät aidosti yksilöinä omine tarpeineen. Heini saa säännöllisesti kiitosta myös yhteistyökumppaneilta omaishoitajien kohtaamisesta. Heini on jäämässä eläkkeelle kesällä 2022 ja yhdistys näin ollen joutuu etsimään uuden omaishoidon ohjaajan Heinin tilalle. Tulee varmasti olemaan vaikeaa löytää yhtä sitoutunutta, osaavaa ja lämmintä persoonaa tähän tehtävään.

Yhdistys onnittelee lämpimästi Heiniä!

Kunniamerkki luovutettiin Heinille 22.2.2022 ja juhlimme laskiaispullakahveilla yhdessä työntekijöiden ja yhdistyksen hallituksen jäsenten kanssa.

Posted in Ajan hermolla, Yleinen and tagged , .