Säästöpankin Vastuullisuuskampanjan lahjoitus Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:lle

Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry vastaanotti 20.5.2015 Säästöpankki Optialta 4.000 € Vastuullisuuskampanjan lahjoituksen. Lahjoituksella tuetaan mm. omaishoitajien virkistystoimintaa.

”Tämä on todella arvokas ja hieno ele Optialta.” toteaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Minna Salminen. ”Olemme otettuja ja iloisia, että omaishoitajat valikoituivat yhdeksi lahjoituksen saajiksi. Yhdistyksemme tärkein tehtävä on olla omaishoitajien apuna ja tukena ja nämä lahjoitusvarat tullaan käyttämään toteuttamaan tätä tehtävää, ”, Salminen jatkaa.

Lahjoituksen taustalla on Säästöpankkien valtakunnallinen kysely, joka toteutettiin keväällä 2015. Säästöpankki kysyi suomalaisilta, ketkä heidän paikkakunnallaan tarvitsisivat eniten taloudellista apua, sillä paikallisen hyvinvoinnin tukeminen on osa Säästöpankin jatkuvaa yritysvastuutyötä. Kyselyyn pystyi vastaamaan mm. Facebookissa ja vastauksia tuli valtakunnallisesti yhteensä 5500. Oulussa eniten kannatusta sai lapsi- ja nuorisotyö sekä vanhustyö. Viime vuonna Oulun konttorin lahjoitus suunnattiin lapsi- ja nuorisotyölle, joten nyt konttori päätti avustaa vanhuksien hyvinvointia tukevia hankkeita. Lahjoituskohteiksi valikoituivat Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry sekä Oulun seudun muistiyhdistys ry.

”Valitsimme Oulun avunsaajat, koska haluamme edistää nimenomaan paikkakunnan vanhusten hyvinvointia. Molemmat lahjoituksen saajat ovat tehneet vuosien ajan hyvää työtä paikkakuntamme vanhusten hyväksi. ” kertoo Säästöpankki Optian Oulun konttorinjohtaja Erja Bergman.

Posted in Ajan hermolla, Yleinen and tagged , , , , .