Sinun tarinasi on tärkeä, kerro se meille

Mitä kaikkea omaishoito voikaan olla?

Haluamme tuoda vahvemmin yhdistyksen viestinnässä esille omaishoidon monimuotoisuutta ja miten yhdistyksestä on saatu tukea omaishoitajan polulla ja tässä tarvitsemme nyt teidän apuanne!

Kerro meille tarinasi!

Voit kertoa elämästäsi omaishoitajana keskittyen esimerkiksi siihen, miten omaishoitajuus on vaikuttanut elämääsi, harrastuksiin, työelämään tai ihmissuhteisiin. Oletko saanut Oulun seudun
omaishoitajat ry:stä tukea tai apua? Jos vapaamuotoinen kirjoittaminen tuntuu haastavalta, voit käyttää tekstin lopussa olevia kysymyksiä apuna. Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia tarinoita!
Jotta tarinasi voitaisiin julkaista, toivomme että kirjoituksessa kunnioitetaan toisten ihmisten yksityisyyttä. Eli salassa pidettäviä tai muutoin arkoja asioita ei tekstissä tunnistettavasti käsiteltäisi.
Tarvittaessa kirjoituksia voidaan julkaista myös anonyymisti.

Kerrothan viestisi yhteydessä saako nimeäsi mainita julkaisussa. Tarinoita ja kokemuksia jaetaan Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenlehdessä Kortteeriuutisissa, yhdistyksen nettisivuilla
ja sosiaalisen median kanavilla. Jakamalla tarinasi olet osaltasi lisäämässä omaishoitajuuden näkyvyyttä ja tarjoamassa vertaistukea samassa elämäntilanteessa oleville.

Lisätietoja

Tarinan voit lähettää osoitteeseen johanna.sumen@osol.fi tai postitse osoitteeseen: Oulun seudun omaishoitajat ry, Isokatu 47, katutaso, 90100 Oulu. Merkitse kuoreen ”Sinun tarinasi
on tärkeä”. Lähetäthän tarinasi 2.10. mennessä!

Kaikkien tarinan lähettäneiden kesken arvomme 30 euron S-ryhmän lahjakortin.

Kysymyksiä avuksi

  • Nimesi (kerrothan, jos haluat tarinan julkaistavan anonyymisti)
  • Kenelle toimit omaishoitajana?
  • Miten omaishoitajuus on vaikuttanut elämääsi/perheesi elämään? Voit kertoa vaikutuksista esimerkiksi koulu- tai työelämään, harrastuksiin tai ihmissuhteisiin.
  • Mistä saat tukea ja voimia omaishoitajuuteen?
  • Oletko saanut Oulun seudun omaishoitajat ry:stä tukea tai apua?
  • Mitä haluaisit kaikkien ymmärtävän/tietävän omaishoitajuudesta?
  • Mitä haluaisit sanoa muille samassa tilanteessa oleville?

Kiitos kun jaat tarinasi!

Posted in Omaishoito, Yleinen and tagged .