Vapaaehtoisille virkistystä kesän kynnyksellä

Vietimme yhdistyksemme vapaaehtoisten virkistysiltapäivää 12.6.2017. Iltapäivä alkoi täältä meidän Ommaiskortteerilta, jossa vähän herkuttelimme ja nautimme pienestä napostelusta. Kohotimme tietysti myös tervetuliaismaljat meidän vapaaehtoisille sekä kesälle.

 

 

Pienen yhteisen hetken jälkeen Potnapekka saapuikin meidät noutamaan ihan oven edestä. Kun jokainen oli löytänyt paikkansa, lähdimme Potnapekkakiertoajelulle.

 

 

Mahduimme kaikki samaan vaunuun ja tunnelma tiivistyi matkan varrella senkin verran, että ikkunoita piti availla. Vaikka emme saaneet opastettua kiertoajelua, tulimme siihen tulokseen, että joukossa oli monia, jotka tiesivät kertoa useastakin paikasta sellaista tietoa, mitä emme kenties olisi saanut kuskilta.

Potnapekka-ajelu kiersi uutta, kesän tulevaa Oulujokireittiä pitkin. Reitin varrella oli monta tietyömaata, jotka aiheuttivat useita käännöksiä ja tiukkojakin peruutuksia kuskilta. ”Kyllä hän kuitenkin taitavasti ohjasti Potnapekkaa”, kuului toteamus monenkin suusta.

Koska kevät oli myöhässä, saimme nauttia myös alkukesän vihreydestä. Ainolanpuistossa kukkivat komeasti mm. narsissit ja tulppaanit. Näkyipä joen varrella muutama onkija.

 

Palasimme Ommaiskortteerille reilun tunnin ajelun jälkeen virkistyneinä pienestä yhteisestä hetkestä.

Vapaaehtoiset, jotka toimivat meillä vapaaehtoisina, pääsevät aina silloin tällöin nauttimaan tällaisista pienistä, mukavista hetkistä <3

 

Marja Heikkinen
Alueellisen omaistoiminnan ohjaaja

Posted in Tapahtumia, Vapaaehtoistoiminta.