Kiitos kaikille lipaskeräykseen osallistuneille!

Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n toiminta rahoitetaan suurimmalta osalta Raha-automaattiyhdistyksen myöntämillä hankerahoituksilla. Yhdistys tarvitsee kuitenkin toimintansa tueksi myös yksityishenkilöiden ja yritysten tukea, jotta toiminta voidaan jatkossakin varmistaa. Yhdistys aloittikin tätä varten kaksivuotisen varainkeruukampanjan: Tule mukaan tukemaan omaishoitajia!

Yksi osa Tule mukaan – kampanjaa oli omaishoitajaviikolla 21.–27.11.2016 järjestetty lipaskeräys. Lipaskeräys oli käynnissä koko viikon, keräyspaikkoina kauppakeskukset Valkea, Iin Kärkkäinen ja Kempeleen Zeppeliini. Lisäksi lipaskeräyksellä kerättiin varoja Ommaiskortteerin Avoimet ovet – tapahtumassa ja Tony Dunderfeltin Läsnäoleva kohtaaminen! -luennolla. Lipaskeräys tuotti yhteensä 1062,63 euroa. Tuotto käytetään omaishoitajien tukemiseen ja omaishoitajien teatterimatkaan Kajaaniin ensi keväänä.

Voit tukea yhdistyksen toimintaa omaishoitajien hyväksi liittymällä kannattajajäseneksi, tekemällä lahjoituksen tai testamenttivaroin muistamalla. Löydät lisää tietoa eri tavoista tukea toimintaamme yhdistyksen nettisivuilta tai kysyä lisää Ommaiskortteerilta p. 08 882 1690.

Kiitos kaikille lipaskeräykseen lahjoittaneille tuestanne sekä kauppakeskuksille yhteistyöstä!

Posted in Etusivun nosto, Yleinen and tagged , , , , .