Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ommaiskortteerissa tapahtuu

17 lokakuun, 17:30 - 18:30

Aiheena apuvälineet ja siirtymisissä avustaminen. apuvälineyksiköstä. Saat vinkkejä, kuinka toimit kotona turvallisesti erilaisissa avustavissa tilanteissa. Tietoa apuvälineistä ja mistä niitä haetaan. Avustamisessa hyödynnetään voimavaralähtöistä kinestetiikan toimintamallia, joka perustuu luonnollisten liikemallien ja aistitoimintojen ymmärtämiseen. Näillä menetelmillä tuet avustettavan omien voimavarojen ylläpitämistä, sekä oman tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä. Mukana fysioterapeutti Oulun kaupungin palveluista sekä edustaja apuvälineyksiköstä.

Jos haluat osallistua etäyhteydellä, ilmoittaudu edelliseen päivään klo 12 mennessä ilmoittaudu@osol.fi tai p. 08 882 1690

Ommaiskortteeri on matalan kynnyksen vapaamuotoinen kohtaamispaikka, johon voi tulla hakemaan tietoa, keskustelemaan, virkistäytymään, kahvittelemaan ja tapaamaan muita läheisestään huolta pitäviä. Ommaiskortteerin ovet ovat avoinna ikärajattomasti kaikille läheistään hoitaville ja heidän läheisilleen. Virallista omaishoitajuutta tai yhdistyksen jäsenyyttä ei tarvita ja tervetulleita ovat myös he, jotka vasta pohtivat omaishoitajaksi ryhtymistä tai ovat pestistään jo luopuneet.

Tiedot

Päivämäärä:
17 lokakuun
Aika:
17:30 - 18:30
Tapahtumaluokat:
, , ,

Järjestäjä

Oulun seudun omaishoitajat ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Oulun seudun omaishoitokeskus Ommaiskortteeri
Isokatu 47
Oulu, 90100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
08 882 1690
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.