Tukena muutoksessa -hanke

Tukena muutoksessa -hanke

Yhdistyksessämme on alkanut uusi Tukena muutoksessa -hanke Oulun alueen yli 65-vuotiaiden omaishoitajien tukemiseksi. Tavoitteena on tukea muutosvaiheessa olevia omaishoitajia tilanteessa, jossa hoidettava on siirtymässä tai on jo siirtynyt kodin ulkopuoliseen pitkäaikaishoivaan. Hankkeen työntekijöinä ovat vastaava omaistuen kehittäjä Kaisa Hartikka sekä omaistuen kehittäjä Teija Viitajylhä.

Tulemme kolmivuotisen hankkeen aikana tarjoamaan omaishoitajille yksilöllistä ja ryhmämuotoista tukea sekä mahdollisuutta vertaistukeen. Järjestämme lisäksi kursseja ja tunnetaitovalmennusta. Tuemme omaishoitajaa päätöksenteossa, pyrimme lievittämään yksinäisyyttä sekä lisäämään elämänlaatua muutosvaiheessa ja sen jälkeen.

Hankkeeseen liittyy myös hoivakotien kanssa tehtävää omaisyhteistyön kehittämistä yhdessä kokoamamme työryhmän kanssa. Tästä tiedotamme myöhemmin lisää. Hankettamme rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoilla.

Syksyllä 10.8. klo 13 on hankkeen aloitustapahtuma Oulun seudun omaishoitokeskuksessa Ommaiskortteerissa, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita! Lisätietoja hankkeesta saat kotisivuiltamme tai ottamalla yhteyttä työntekijöihin.

Kaisa Hartikka 0400 168 792
Teija Viitajylhä 0400 167 764

Posted in Omaishoito, Yhdistys vinkkaa, Yleinen and tagged .