Vuoden omaishoitajateko-palkinnon saajat on valittu

Vuoden omaishoitajateko-palkintojen saajat valittiin tänä vuonna jo kolmannen kerran. Palkinto jaettiin tällä kertaa neljän omais- ja etäomaishoitajan kesken. Palkinnon saivat erityislapsen äiti ja omaishoitaja Sanna Nissilä Oulusta, vaimonsa omaishoitaja Risto Viksted Oulusta, isäänsä hoitanut etäomaishoitaja Merja Puranen Oulusta sekä entinen omaishoitaja ja omaishoitajien ryhmänvetäjä Ritva Peltola Pudasjärveltä. Vuosittainen palkintosumma on kokonaisuudessaan 1000 €, palkinnon lahjoittaa ODL Säätiö.

Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry ja ODL Säätiö haluavat muistaa palkinnolla omaishoitajaa tai etäomaishoitajaa, joka arvostaa omaa hyvinvointiaan, huomioi omat voimavaransa, on tietoinen oikeuksistaan omaishoitajana ja osallistuu omien voimavarojensa mukaan omaishoitajayhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan.

Vuoden omaishoitajateko -palkinnon saajat valitsi Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n sekä ODL Säätiön yhteinen toimikunta 14.11. kokouksessaan. Ehdotuksia palkinnon saajaksi tuli yhteensä kaksitoista kappaletta.

Kaikki palkitut saavat 250 euron lahjakortin, jonka voivat käyttää omaan hyvinvointiinsa ja virkistykseensä. Palkinnot jaetaan Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n kauneimmat joululaulut tilaisuudessa Ommaiskortteerissa (Isokatu 47, katutaso) 7.12.2016 klo 17.00 alkaen.

Lisätietoja antaa Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n toiminnanjohtaja Minna Salminen, puh. 040 5665 865 tai minna.salminen(at)osol.fi.

Posted in Ajan hermolla, Erityisperhe, Etäomaishoiva, Omaishoito, Yleinen.