Vuoden 2015 omaishoitajateko-palkinnon saajat valittu

Vuonna 2015 jaetaan toisen kerran Vuoden omaishoitajateko-palkinto. Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry ja ODL Säätiö haluavat muistaa palkinnolla omaishoitajaa tai etäomaishoitajaa, joka arvostaa omaa hyvinvointiaan, huomioi omat voimavaransa, on tietoinen oikeuksistaan omaishoitajana ja osallistuu omien voimavarojensa mukaan omaishoitajayhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Vuosittainen palkintosumma on 1000 €, palkinnon lahjoittaa ODL Säätiö.

Vuoden omaishoitajateko -palkinnon saajat valitsi Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n sekä ODL Säätiön yhteinen toimikunta 18.11. kokouksessaan. Ehdotuksia palkinnon saajaksi tuli yhteensä seitsemän kappaletta. Palkinto jaettiin tällä kertaa kolmen omaishoitajan kesken. Palkinnon saavat puolisonsa omaishoitaja Anneli Hannus, erityistä tukea tarvitsevan lapsensa omaishoitaja Katja Viirret, sekä äitinsä etäomaishoitaja Riitta Palovuori. He kaikki saavat 350 euron lahjakortin, jonka voivat käyttää omaan hyvinvointiinsa ja virkistykseensä.

Palkinnot jaetaan Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n kauneimmat joululaulut tilaisuudessa Ommaiskortteerissa 7.12.2015.

Lisätietoja antaa Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n toiminnanjohtaja Minna Salminen, puh. 040 5665 865 tai minna.salminen(at)osol.fi

Posted in Ajan hermolla, Erityisperhe, Omaishoito, Yleinen and tagged , , .