Mun Elämä -valmennus

Mun Elämä -valmennus tulossa erityislasten ja -nuorten vanhemmille syyskuussa

Mun elämä -valmennus on erityislasten vanhemmille tarkoitettua toimintaa vanhempien osallisuuden tukemiseksi, yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Sen avulla vanhempi ymmärtää osallisuuden merkityksen omaan hyvinvointiin ja osaa rakentaa itsensä näköistä elämää omien tarpeiden mukaan. Valmennus koostuu ryhmä- ja yksilövalmennuksen yhdistelmästä.

Valmennus on tarkoitettu oululaisille, 0-18 -vuotiaille erityislasten ja -nuorten vanhemmille, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointia, osallisuutta ja voimavaroja elämässään.

Haku ensimmäiseen valmennusryhmään alkaa elokuussa ja varsinainen ryhmä starttaa syyskuussa. Seuraile siis nettisivujamme ja viestintäämme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon hakuajan aukeamisesta!

Erityislapsiperheiden asialla -Facebook

Nappaa meidän Facebook seurantaan ❤

Erityislapsiperheiden asialla -Instagram

Ja tietysti myös Instagram, niin pysyt menossa mukana!

Mun Elämä -valmennus on osa Minun näköinen elämä -hanketta, joka on Oulun seudun omaishoitajat ry:n kaksivuotinen hanke (2023-2025). Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta. Sitä rahoittaa myös Oulun kaupunki.

Haluatko kysyä jotain valmennuksesta? Voit jättää meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä:

Yhteystiedot

 

 

 

 

 

 

 

 

Kati Jauhiainen
Erityislasten vanhempien tuen vastaava kehittäjä
kati.jauhiainen@osol.fi
 +358 40 128 4257

Suvi Lappalainen
Erityislasten vanhempien tuen kehittäjä
suvi.lappalainen@osol.fi
 +358 40 701 7418

Kuvat: Ammattivalokuvaaja Noora Slotte / Studio P.S.V.