Liity jäseneksi

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kaikki omaishoitajat, niin omaishoidon tuen piirissä kuin sen ulkopuolella olevat, omaishoitajien läheiset tai kuka tahansa vapaaehtoistyöstä ja omaishoidosta kiinnostunut. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenenä saat:

  • Yhdistyksen Kortteeriuutiset-jäsentiedotteen kolme kertaa vuodessa
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Omaishoitajaliiton julkaiseman Lähellä-lehden
  • Liiton vuosittaisen palveluoppaan omaishoitajille ja läheisille
  • Omaishoitajien lomat- ja kuntoutusoppaan vuosittain
  • Lisäksi järjestämme paljon tilaisuuksia, joista saat arvokasta tietoa ja joihin voit tulla viihtymään
  • Yhdistyksen kuntosalivuoroja kuntosaleilla Oulussa
  • Jäsenkortilla voi ostaa Sokos Hotel Edenin kylpylälippuja jäsenhintaan 13 € (norm. 18 €), perhelippu 40 € (norm. 52 €). Avustaja pääsee ilmaiseksi
  • Lakineuvontaa ennakkotapauksissa (ei jäsenille maksullinen)

Paikallisyhdistysten jäsenet saavat vaihtuvia rahanarvoisia etuja myös Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneilta. Lisätietoja: www.omaishoitajat.fi.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2019, josta paikallisyhdistykselle palautuu 12,5 euroa ja 12,5 euroa on Omaishoitajaliitto ry:n osuus. Toimintaamme voit halutessasi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajajäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja saat ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Jäsenmaksu on 50 euroa tai enemmän, oman valinnan mukaan. Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Lue lisää kannattajajäsenyydestä täältä.

Jos joku nykyinen jäsenemme suositteli sinulle jäsenyyttämme, jätäthän hänen nimensä ja yhteystietonsa lisätietoa -kenttään, jolloin hän osallistuu tammikuun 2020 aikana tehtävään S-ryhmän lahjakortin arvontaan.

Tutustu rekisteriselosteeseen täällä.

Liittymislomake