Liity jäseneksi

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kaikki omaishoitajat, niin omaishoidon tuen piirissä kuin sen ulkopuolella olevat, omaishoitajien läheiset tai kuka tahansa vapaaehtoistyöstä ja omaishoidosta kiinnostunut. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenenä saat:

Paikallisyhdistysten jäsenet saavat vaihtuvia rahanarvoisia etuja myös Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneilta. Lisätietoja: www.omaishoitajat.fi.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2019, josta paikallisyhdistykselle palautuu 12,5 euroa ja 12,5 euroa on Omaishoitajaliitto ry:n osuus. Toimintaamme voit halutessasi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajajäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja saat ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Kannattajajäsenmaksu on 50 euroa tai enemmän, oman valinnan mukaan. Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Lue lisää kannattajajäsenyydestä täältä.

Kaikkien vuonna 2019 liittyneiden uusien jäsenten kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortti, arvoltaan 30€, arvonta suoritetaan tammikuussa 2020.

Tutustu rekisteriselosteeseen täällä.

Liittymislomake