Liity jäseneksi

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kaikki omaishoitajat, niin omaishoidon tuen piirissä kuin sen ulkopuolella olevat, omaishoitajien läheiset tai kuka tahansa vapaaehtoistyöstä ja omaishoidosta kiinnostunut. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenenä saat:

 • Yhdistyksen Kortteeriuutiset-jäsentiedotteen kolme kertaa vuodessa
 • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Omaishoitajaliiton julkaiseman Lähellä-lehden
 • Liiton vuosittaisen palveluoppaan omaishoitajille ja läheisille
 • Omaishoitajien lomat- ja kuntoutusoppaan vuosittain
 • Lisäksi järjestämme paljon tilaisuuksia, joista saat arvokasta tietoa ja joihin voit tulla viihtymään
 • Yhdistyksen kuntosalivuoroja kuntosaleilla Oulussa
 • Jäsenkortilla voi ostaa Break Sokos Hotel Oulun Edenin kylpylälippuja jäsenhintaan 13€ (norm. 21€), perhelippu 40€ (norm. 59€). Avustaja pääsee ilmaiseksi. Aikuisten ja lasten yhteinen kylpy 30 min. sis. lasillisen mehua kylvyn yhteydessä, hyvinvointiosastolla jäsenhintaan 32€ S-etukortilla, ilman S-etukorttia 37€ (norm. 39€/42€).
 • Rokua-konsernin jäsenetuina: omaishoitajien liikuntavalmennus (49€/kk, norm. 55€). Kysy lisää ja varaa: sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950.
  Sekä omaishoitajan loma Rokualla – oma hyvinvointiloma vapaapäivien ajalle. Sisältää majoituksen 1-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön hintaan jäsenille: 65€/vrk/hlö (norm. 76€). Lomavaraukset: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200.
 • Caritas tarjoaa 10 % alennuksen lounashinnoista jäsenkorttia esittämällä (etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Lounasravintolat sijaitsevat Caritaksen palvelukeskuksissa: Caritas-Koti, Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu. Caritas Matriiti, Valtatie 37, 90550 Oulu.
 • ODL tarjoaa seniorin kuntosalijäsenyyttä Heinäpään Vesperkodin kuntosalille alennuksella (Isokatu 88, 90120 Oulu). Alkukartoitus ja ohjelman teko 75 € (norm. 79 €), lisäksi kuukausijäsenyys 22 € (norm. 24 €). Lisätietoja Anne Rautiainen p. 050 3125 633.
 • Suvanto Caren turvapalvelua voit kokeilla ilmaiseksi ja jopa 20% alennus Suvanto Caren palvelujen käyttöönotoista. Lisätietoja Suvanto Caren sivuilta tai p. 040 6533 222.

Jäsenyhdistysten jäsenet saavat vaihtuvia rahanarvoisia etuja myös Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneilta. Lisätietoja saat Omaishoitajaliiton sivuilta.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2020, josta jäsenyhdistykselle palautuu 12,5 euroa ja 12,5 euroa on Omaishoitajaliitto ry:n osuus. Toimintaamme voit halutessasi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajajäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja saat ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Kannattajajäsenmaksu on 50 euroa tai enemmän, oman valinnan mukaan. Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Lue lisää kannattajajäsenyydestä.

Kaikkien vuonna 2020 liittyneiden uusien jäsenten kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortti, arvoltaan 30€, arvonta suoritetaan tammikuussa 2021.

Tutustu rekisteriselosteeseen.

Liittymislomake